Germania. Doi români au ajuns după gratii după ce au cumpărat mobilă veche de la un neamț

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi români au ajuns în spatele gratiilor după ce au cumpărat mobilierul vechi din casa unui cetățean german, care tocmai ce achiziționase o proprietate din Grafenau.

Doi români, care au cumpărat mobilierul vechi din casa unui neamț care își vânduse locuința, au ajuns luni seară la poliție, după ce vecinul bărbatului a alertat autoritățile. Cuplul de români se pregătea să plece spre casă, în România și a ajuns în schimb să dea explicații la Poliție.

Pe seară, un bărbat din Grafenau a observat persoane necunoscute care au pătruns cu lanterne în casa vecinului său, și care apoi au început să încarce obiecte într-o camionetă cu numere de înmatriculare românești.

Bărbatul a fost convins că este vorba despre un jaf, astfel că a  informat polițiștii. Poliția a oprit duba la câțiva metri după ce au plecat din fața casei bărbatului și i-au reținut pe cei doi români. Dar ceea ce părea o intrare prin efracție în prima vedere, s-a dovedit a fi o neînțelegere majoră, potrivit br.de.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a dovedit că locuința în care intraseră cei doi români fusese recent vândută. Noul proprietar vânduse online mobila veche. Iar cei doi români s-au oferit să o cumpere și să o ridice personal din locuință, mai devreme decât a fost convenit. Cei doi doreau să se întoarcă în România la sfârșitul anului. 

Când neînțelegerea a fost clarificată, cei doi români au fost eliberați și și-au putut relua drumul spre casă, în România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel