Germania. Detalii șocante în cazul doctoriței românce, ucisă în apropiere de fiul ei de 2 ani: Călăul a creat o ambuscadă pentru Elena

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Detalii șocante în cazul doctoriței românce, ucisă în apropiere de fiul ei de 2 ani Călăul a creat o ambuscadă pentru Elena
Germania. Detalii șocante în cazul doctoriței românce, ucisă în apropiere de fiul ei de 2 ani Călăul a creat o ambuscadă pentru Elena

Crimă brutală în Germania, unde trupul unei românce de 35 de ani, medic la un spital din orașul Fulda, landul Hessa, a fost descoperit în curtea din spatele locuinței sale pe 7 decembrie 2020. Procesul a început ieri.

Elena a fost găsită moartă, înjunghiată în gât, în jurul orei 8:00. Se pare că a fost ucisă când se întorcea acasă, de la spital. Elena era specializată în chirurgie generală și lucra la spitalul din Fulda de 10 ani.

La câteva ore după ce a fost descoperit trupul doctoriței, poliția a reținut un suspect: fostul iubit al Elenei, un bărbat de 31 de ani, care a fost ieri prezentat în fața judecătorilor. Imaginea pe care acuzatul a afișat-o la instanța districtuală părea foarte încrezătoare, plină de viață. A apărut în instanță cu o glugă neagră și o barbă de trei zile. A fost asistat de un interpret, întrucât este român, și a cerut ca fiecare cuvânt să fie tradus pentru judecătorul Josef Richter și pentru avocatul său apărător Axel Küster din Wiesbaden, relatează osthessen-news.de.

 

Inculpatul i-a tăiat gâtul

 

Tânărul de 31 de ani este acuzat de crimă. În luna decembrie a anului trecut, se spune că a creat o ambuscadă pentru Elena, când ea își terminase tura de noapte. La acea vreme a existat deja o rezoluție care să ateste că inculpatul nu avea voie să se apropie de medic, de slujba ei sau de fiul ei, în vârstă de doi ani. Cu toate acestea, inculpatul a urmărit-o pe fosta iubită la locul de reședință de pe Nikolausstrasse, unde și-a parcat mașina în curtea din spate.

Actul de acuzare afirmă că ea se afla deja în acel moment cu frică și și-a folosit telefonul mobil pentru a procura dovezi că inculpatul și mașina lui se află lângă casa ei. După ce Elena a ieșit, se spune că inculpatul i-a tăiat gâtul cu un obiect ascuțit - probabil un cuțit. Acest atac a avut loc atât de surprinzător și fără avertisment, încât medicul nu a putut să se apere în vreun fel.

S-a mai susținut în ședința de ieri că motivele crimei erau nefondate, deoarece singurul motiv pe care acuzatul îl avea pentru uciderea sa era că medicul încheiase relația cu câteva săptămâni mai devreme.

 

Copilul Elenei trăiește în prezent împreună cu tatăl său biologic

 

Până atunci, cei doi fuseseră împreună de aproximativ un an. Apoi, medicul a pus capăt relației, fapt pe care fostul ei iubit a refuzat să îl accepte. După ce i-a tăiat gâtul fostei sale iubite, inculpatul a părăsit locul imediat. Locuitorii au găsit ulterior femeia care murise deja în curte și au anunțat poliția. Potrivit avocatului apărării, inculpatul nu a dorit inițial să facă o declarație despre acest fapt. În instanță, el s-a uitat îndelung la podea când judecătorul a anunțat acest lucru și apoi s-a consultat cu avocatul său apărător.

După o scurtă întrerupere, s-a spus că dorește să ofere informații. De preferat imediat. Dar asta nu ar funcționa, a spus judecătorul Josef Richter. Niciun expert nu a fost invitat la începutul procesului, așa că tânărul de 31 de ani, care de altfel are deja cazier judiciar din 2016, trebuie să dea declarații la următoarea întâlnire din 19 aprilie. Unii martori vor fi audiați în acea zi.

În total sunt programate 15 ședințe de judecată. Următoarea va avea loc pe 19 aprilie. Apoi, inculpatul, care de cele mai multe ori avea ochii atenți asupra celor prezenți în sala de judecată, ar trebui să fie audiat primul.

Copilul Elenei trăiește în prezent împreună cu tatăl său biologic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel