Germania. Ea este doctorița româncă ucisă cu brutalitate: „Persoana cea mai importantă din viața lui Damian s-a stins”

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Tânăra doctoriță ucisă în Germania este Elena Silvia K., o tânără mămică româncă în vârstă de 35 de ani, medic chirurg la Spitalul Herz-Jesu din Fulda, landul Hessa.

Elena Silvia a fost înjunghiată luni dimineață când se întorcea acasă, după schimbul de noapte, chiar lângă blocul unde locuia, vecinii descoperind cadavrul în jurul orei 8.00 dimineaţă, în curtea din spatele imobilului.

Rezultatele preliminare ale autopsiei arată faptul că Elena Silvia a murit după ce a fost înțepată cu un obiect ascuțit  în zona gâtului, informează osthessen-news.de. 

Conform stării actuale de investigație, principalul suspect este fostul iubit al Elenei, în vârstă de 30 de ani, care ar fi acționat din cauză că românca a dorit să se despartă de el. 

„Bărbatul va fi adus în fața judecătorului marți, apoi se va decide dacă există o suspiciune urgentă împotriva sa și va fi luat în custodie”, declara procurorul german Christine Seban.

 

„Astazi Persoana cea mai importanta din viata lui Damian s-a stins din viata”

 

Colegii spun despre Elena Silvia că era un specialist extrem de apreciat și dedicat, care își iubea pacienții.

„Am pierdut un coleg extrem de grijuliu și recunoscut. Moartea ei timpurie ne lasă fără cuvinte”, a declarat Michael Sammet, șeful spitalului din Fulda.

„Astazi Persoana cea mai importanta din viata lui Damian sa stins din viata. La numai 35 de ani viata i-a fost luata cu o cruditate inumana. Suntem cu totii devastati si socati. Elena Konnerth lasa in urma un baiat de 2 ani pe care la iubit cu tot sufletul ei. O femeie cu un talent si pasiune deosebita pentru Medicina. Medic chirurg de aproape 11 ani si-a lasat amprenta in spitalul Herz-Jesu-Krankenhaus din Fulda unde si-a câstigat atât respectul colegilor cat si un renume impecabil printre pacientii tratati si salvati de ea rugati-va pentru sufletul ei si va rog sa va folosit-i o mica parte din timpul vostru pentru a o comemora”, a scris Robert Konnerth, fostul soț al Elenei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel