Germania. Bilanţ tragic: Peste 22.700 noi infectări cu COVID-19 şi 409 decese în 24 de ore

Andreea Cosma |
Data publicării:
spital_covid
spital_covid

Germania a înregistrat 22.771 noi contagieri în ultimele 24 de ore şi 409 decese asociate bolii COVID-19, potrivit ultimelor date publicate de Institutul Robert Koch (RKI) de virusologie, relatează duminică EFE.

De la începerea pandemiei, Germania a înregistrat în total 1.494.009 de cazuri confirmate de coronavirus. Potrivit estimărilor, 1.097.400 de persoane au depăşit boala şi s-au înregistrat în total 26.049 de decese.

Incidenţa săptămânală este 192,2 de contagieri la 100.0000 de locuitori.

Autorităţile sanitare consideră că s-a atins nivelul critic când incidenţa săptămânală a trecut de 50 de contagieri la 100.000 de locuitori.

Citeşte şi: Germania. Angela Merkel, apel pentru cetăţeni: "Să evite vizitele de Crăciun"

Germania se confruntă cu al doilea val de coronavirus care a început să se manifeste cu forţă în octombrie, printr-o creştere a numărului de contagieri şi a numărului de persoane decedate de COVID-19.

Cel de-al doilea val al pandemiei a obligat impunerea de noi restricţii în întreaga ţară, printre care închiderea tuturor centrelor comerciale neesenţiale.

Restricţiile, care includ şi limitarea reuniunilor la maximum patru persoane, rămân în vigoare până la 10 ianuarie şi ar putea fi prelungite în cazul în care numărul contagierilor nu va scădea considerabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel