Germania. Autocar din Moldova, cuprins de flăcări pe o autostradă. Pasagerii s-au salvat în ultimul moment. Pagube, uriașe

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
microbuz din moldova a ars in germania pe autostarada
microbuz din moldova a ars in germania pe autostarada

Momente dramatice surprinse pe o autostradă din Germania. Un microbuz, înmatriculat în Republica Moldova, care revenea din Marea Britanie a ars ca o torță. 

Atât reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene din Republica Modlova, cât și cei ai consulatului din Frankfurt s-au autosesizat și au declarat că vor reveni cu informații despre acest caz. Nu este clar deocamdată câți moldoveni se aflau în interiorul vehiculului și dacă a avut cineva sau nu de suferit, scrie realitatea.md.

Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță cetățenii care întâmpină dificultăți peste hotare să facă uz de telefonul de urgență pentru situații excepționale al Ambasadei Republicii Moldova la Berlin: +49 17645813159 sau telefonul de urgență al Consulatului general al Republicii Moldova la Frankfurt: +49 1738621511.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene au declarat că incendiul a avut loc în dimineața zilei de 29 martie, în zona localității Enkenbach-Alsenborn, aproximativ 120 km la sud de Frankfurt. Șoferul a reușit să oprească autocarul, iar toți pasagerii au fost evacuați. Nimeni nu a avut de suferit, fiind cauzate doar pagube materiale estimate la 70 mii euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel