Microbuz cu 10 români, între care 5 copii mici, ciocnire violentă cu un autoturism (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Microbuz cu 10 români, între care 5 copii mici, ciocnire violentă cu un autoturism (VIDEO)
Microbuz cu 10 români, între care 5 copii mici, ciocnire violentă cu un autoturism (VIDEO)

Un număr de 11 persoane, printre care şi copii, au fost implicate, marţi, într-un accident pe DN 13, în zona localităţii Feldioara, după ce un microbuz de transport persoane a intrat în coliziune cu un autoturism. În microbuz erau 10 persoane, între care 5 erau copii sub 6 ani.

Conform ISU Braşov, toate persoanele aflate în microbuz au fost găsite în stare conştientă de salvatorii care au ajuns la faţa locului, singurul grav rănit fiind şoferul autoturismului.

Potrivit sursei citate, au intervenit cinci echipaje ale SMURD şi două ale Ambulanţei Braşov. Conform IPJ Braşov, unul dintre cei doi conducători auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, cel de-al doilea şofer neputând fi testat până în acest moment.

Cele 10 persoane din microbuz sunt conștiente. S-au deplasat la fața locului 5 echipaje SMURD și două ambulante SAJ. In microbuz se aflau și 5 copii cu varste cuprinse între 1 și 6 ani. Conducatorul autoturismului este in stare mai grava. Se intervine pentru acordarea asisitentei medicale si evaluarea victimelor.

Pe perioada desfăşurării cercetărilor, traficul în zonă este blocat, au menţionat reprezentanţii Poliţiei., informează Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel