Germania. 16 români, în pericol de moarte într-un autocar

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură derwesten.de
Sursa foto: captură derwesten.de

16 români au fost în pericol de moarte într-un autocar de care s-a rupt remorca în mers, pe autostradă, în Germania. Polițiștii au fost când au văzut în ce condiții circula autocarul.

În dimineața zilei de 13 iulie, serviciul de circulație al poliției autostrăzii Koln a imobilizat un autocar românesc ocupat de 16 persoane, pe autostrada federală 4. Mai mulți șoferi au alertat poliția, când au văzut ce s-a întâmplat cu autocarul românilor.

2. Sursa foto (anhaenger_a44.jpg)

La intrarea într-un spațiu de odihnă, remrca de bagaje care era tractată de autocar s-a desprins pur și simplu de acesta, a rămas pe șosea și s-a oprit într-un semn de circulație. Bara de tractare s-a rupt efectiv din remorca de 2.5 tone și doar norocul a făcut ca românii din autcar să nu ajungă victimele unui accident tragic.

 

Remorca de bagaje avea doar trei anvelope în loc de patru

 

Două pagini de format A4 de deficiențe au scris inspectorii tehnici când au verificat autovehiculul. De la bara ruptă, la faptul că remorca de bagaje avea doar trei anvelope în loc de patru, până la faptul că eșapamentul era umplut cu ulei și exista pericolul iminent al unui incendiu, a scris Poliția germană, într-un raport.

Șoferul de 46 de ani al autocarului a fost amendat cu mai multe sute de euro, potrivit Observator, și i s-a permis să călătorească spre casă alături de cei 16 pasageri cu un alt autocar trimis de firma de transport.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel