Germania. Șofer român care transporta colete, clipe cumplite pe autostradă: Duba a luat foc în mers

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Șofer român care transporta colete, clipe cumplite pe autostradă: Duba a luat foc în mers. FOTO: colaj capturi hessennews.tv
Germania. Șofer român care transporta colete, clipe cumplite pe autostradă: Duba a luat foc în mers. FOTO: colaj capturi hessennews.tv

Un șofer român, care transporta colete, a trecut prin clipe cumplite, ieri după-amiază, pe A7, în Germania, după ce duba pe care o conducea a luat foc.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 12:30, lângă Kirchheimer Dreieck, în sud, iar duba românească a ars complet. Șoferul a reușit să-și decupleze remorca și să salveze trei biciclete din cala de marfă a furgonetei când duba a fost cuprinsă de flăcări.

Norul dens de fum negru putea fi văzut de la kilometri distanță. În ciuda eforturilor masive de stingere a incendiilor din partea pompierilor de la Kirchheim, care au ajuns rapid la fața locului, duba nu a putut fi împiedicată să ardă complet. Digul de lângă autostradă a luat foc de la duba care ardea.

Șoferul unui camion mic din România, care a trecut din întâmplare pe lângă locul incendiului s-a oprit pentru a ajuta. Întrucât avea și cunoștințe de limba germană, el a ajutat șoferul nevătămat și polițiștii pentru declarații.

 

Cauza incendiului, o defecțiune tehnică

 

Două dintre cele trei benzi ale A7 și ieșirea către tangenta A4 în direcția est au fost închise pentru ca incendiul să fie stins. S-a format rapid un ambuteiaj de câțiva kilometri.

Primele ipoteze arată că o defecțiune tehnică este cauza incendiului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel