Germania. Doi români, morți la o petrecere privată

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania. Doi români, morți la o petrecere privată
Germania. Doi români, morți la o petrecere privată

Doi români au murit, sâmbătă seara, în două accidente de înot aproape simultane în timpul unei petreceri private la un iaz din Kirchdorf an der Amper, o comună din landul Bavaria, Germania.

„Din informațiile pe care le avem în acest moment, un bărbat de 38 de ani, de cetățenie română, s-a scufundat în jurul orei 20:15 în timp ce făcea baie în iazul de la sud de Kirchdorf”, a declarat poliția duminică. „Când a fost inițiată imediat o tentativă de salvare de către mai multe persoane prezente, în lac s-a scufundat și un cetățean român de 47 de ani”.

Muncitorii români din Germania nu mai anunță că sunt bolnavi, de teamă să nu fie dați afară. Marius Hanganu: "Patronii se comportă ca boierii, ca deținătorii de sclavi"

Românul de 38 de ani a fost scos din apă și resuscitat de oamenii de la fața locului. Cea de-a doua victimă a putut fi însă „găsită doar pe fundul iazului și adusă la mal de către serviciile de urgență alertate”.

Elicopterele de salvare i-au dus pe cei doi români la spitale, unde ambii au murit în cursul nopții în urma accidentelor de înot.

Germania. O ieșire la bowling, devenită un coșmar pentru doi șoferi români: Unul a ajuns într-un scaun cu rotile, celălalt condamnat

 

Spania. Un copil român de 6 ani, înecat în timp ce era în apă cu mama și frățiorul lui

 

Un copil român, în vârstă de 6 ani, a murit, pe 21 mai, înecat în zona digului plajei Canet d'en Berenguer, comunitatea autonomă Valenciană din Spania. Scafandrii Gărzii Civile au recuperat trupul neînsuflețit cinci ore mai târziu.

Tragicul eveniment s-a petrecut în momentul în care băiețelul făcea baie cu fratele mai mare și cu mama sa. Această zonă este semnalizată cu scăldatul interzis, printre alte motive, din cauza curenților puternici. La un moment dat, în jurul orei 15:30, toți membrii familiei au căzut într-o groapă sub apă de câțiva metri, în același timp. Mama româncă a reușit să iasă la suprafață împreună cu fiul ei cel mare. După ce l-a căutat pe celălalt băiețel de șase ani și nu l-a putut vedea, aceasta a anunțat serviciile de urgență.

Germania. Un șofer român de TIR i-a lăsat mască pe polițiști. Ce metodă a inventat pentru a-și asigura încărcătura ca să nu alunece - FOTO

O dată cunoscute faptele de către Garda Civilă, imediat a fost lansat dispozitivul de căutare și localizare, format din diferite patrule ale Gărzii Civile din Cuartell și Sagunto, care au început căutarea băiețelului român dispărut. În plus, imediat au fost activate și Echipa Poliției Judiciare Puzol, navele Serviciului Maritim și Grupul Special de Activități Subacvatice a Gărzii Civile (GEAS).

La ora 20:10 și după câteva ore de scufundare de către agenții GEAS, la aproximativ 15 metri distanță de locul unde se afla groapa sub apă în care a căzut familia și la patru metri adâncime sub mare, scafandrii au reușit să localizeze trupul neînsuflețit al micuțului, într-o zonă fără vizibilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel