Gelu Diaconu: Dragnea, spirit bolnav și distrugător

Narcis Popa |
Data publicării:

Fostul șef al ANAF lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, facând practic o recapitaulare a dușmanilor închipuiți de acesta. 

"Am gresit! Dragnea nu crede ca electoratul PSD e format din imbecili, ci, pur si simplu, este un spirit bolnav!

Va spuneam acum cateva luni ca, atunci cand iesi public si spui ca Soros sau alti dusmani inchipuiti au trimis 4 asasini sa te omoare, inseamna ca tu esti convins ca publicul va crede aceasta enormitate. Cu alte cuvinte, ca ii consideri imbecili, macar pe votantii tai!

Auzindu-l insinuand din nou, in mod public, ca nenorocirea de la Colectiv ar fi fost pusa la cale de dusmanii sai, adica probabil Iohannis si Statul Paralel (ca sa dea jos guvernul PSD), am realizat brusc cat de defazat sunt cateodata.

Sa lansezi public astfel de scenarii, in ziua in care o tara intreaga retraieste in lacrimi acea zi blestemata, si sa faci asta avand in minte dusmanii politici, stiind ca parintii, rudele si prietenii celor disparuti te pot vedea....nu este calcul politic, nu este strategie de comunicare.

Este boala! O boala care i-a intunecat acel organ launtric care te face sa simti! Nu durerea fizica si nici caldura sau frigul. Ci acele trairi care dau sens si definesc existenta umana.

Individul este cum nu se poate mai rau pentru un conducator aflat vremelnic la putere: un mediocru lacom, obsedat de bani si putere, lipsit de capacitatea de a rezona cu sentimentele si nevoile oamenilor....un spirit bolnav! Un spirit distrugator!", își încheie postarea de pe Facebook fostul șef ANAF.

 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel