Gabriel Leș, despre moartea ofițerului ROMÂN, descoperit în camera de hotel în Mali

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Apărării Gabriel Leș a declarat, în această seară, la Antena 3, faptul cî s-au făcut demersurile pentru repatrierea trupului neînsuflețit a colonelului Cornel Gheoghe Trifu, ataşat al apărării român în Republica Algeriană, cu extindere în Republica Mali, aflat în misiune oficială, care a murit astăzi în camera de hotel din Bamako.

„Din păcate este o informație neplăcută pentru Ministerul Apărării Naționale pe care am primit-o în cursul zilei de astăzi. Un militar, colonel al nostru, care a decedat în camera de hotel. 

Citește și Ofițer ROMÂN, găsit MORT în camera de hotel

Din primele cercetări acest deces este din cauze naturale, dar vom vedea după ce va fi făcută autopsia. Noi am făcut toate demersurile pentru repatrierea trupului după ce toate procedurile de cercetare vor fi finalizate.

Din păcatecariera militară impune foarte multe riscuri, stres, restricții. Pare foarte frumos când vorbești că ești atașat într-o țară sau alta, dar acolo ai o activitate cu riscuri. Și uite se întâmplă astfel de lucruri. Este o vârstă foarte tânără”, a declarat Gabriel Leș la Antena 3.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel