Franța. Un șofer român de TIR, beat criță, a provocat un ambuteiaj de 10 kilometri pe o autostradă: „Conducea periculos!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Un șofer român de TIR beat criță a provocat un ambuteiaj de 10 kilometri pe o autostradă: „Conducea periculos!”
Franța. Un șofer român de TIR beat criță a provocat un ambuteiaj de 10 kilometri pe o autostradă: „Conducea periculos!”

Un șofer român de camion, beat criță, a creat, la finele săptămânii trecute, un ambuteiaj de 10 kilometri pe A26 din Franța.

La sfârșitul după-amiezii de vineri, 10 februarie, traficul a fost blocat din cauza comportamentului unui șofer român, pe A26 din Franța. 

Plutonul motorizat al jandarmeriei Gauchy a fost chemat pe autostradă, apelurile fiind făcute pentru „conducerea periculoasă” a unui camion de 38 de tone care circula pe sensul Reims-Cambrai.

Șoferul român de TIR a virat pe șosea, nepermițând celorlalți utilizatori ai drumului să depășească fără pericol. Din cauza comportamentului său s-au format peste 10 kilometri de ambuteiaje. Oamenii legii au reușit să-și croiască drum pentru a ajunge la șofer.

Când l-au testat pe șoferul român de camion lângă Ognes, etilotestul a arătat 3,2 grame de alcool în sânge. A primit o amendă ​​și o interdicție de conducere pe teritoriul francez timp de șase luni. Românul va fi chemat ulterior în instanță pentru a-și afla sentința.

„Este lumea pe dos!”. O familie de români a ocupat abuziv o casă care urma să fie scoasă la vânzare, în Franța: „Trebuie să le cer permisiunea de a intra”

 

Franța. Impact violent între un autoturism cu români și un TIR condus de un conațional: Cinci victime

 

Cinci români au fost răniți după impactul dintre un TIR cu un autoturism, în noaptea de duminică spre luni, pe RN10, lângă Reignac din Franța. 

Era în jurul orei 1 dimineața când un vehicul greu de marfă a fost destabilizat și s-a întins pe marginea șoselei în direcția Bordeaux-Paris. Și-a pierdut sarcina. Apoi, în timpul nopții, a avut loc un nou accident. Un alt autoturism, în care erau patru români, l-a lovit pe primul.

În urma coliziunii au fost rănite cinci persoane, toate de origine română: un bărbat de 51 de ani, conducătorul primului autoturism de marfă, apoi cei patru ocupanți ai celui de-al doilea vehicul, cu vârsta cuprinsă între 42 și 63 de ani. Ușor răniți, au fost transportați la spitalul Barbezieux.

Drumul a fost complet închis în timpul operațiunii de salvare până luni dimineață. 

„Eu execut ordinele”. Șofer român de TIR, bun de plată în Franța: Amendă de peste 5 milioane de euro și închisoare cu executare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel