Franța. Impact violent între un autoturism cu români și un TIR condus de un conațional: Cinci victime

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Impact violent între un autoturism cu români și un TIR condus de un conațional: Cinci victime
Franța. Impact violent între un autoturism cu români și un TIR condus de un conațional: Cinci victime

Cinci români au fost răniți după impactul dintre un TIR cu un autoturism, în noaptea de duminică spre luni, pe RN10, lângă Reignac din Franța.

Era în jurul orei 1 dimineața când un vehicul greu de marfă a fost destabilizat și s-a întins pe marginea șoselei în direcția Bordeaux-Paris. Și-a pierdut sarcina. Apoi, în timpul nopții, a avut loc un nou accident. Un alt autoturism, în care erau patru români, l-a lovit pe primul.

În urma coliziunii au fost rănite cinci persoane, toate de origine română: un bărbat de 51 de ani, conducătorul primului autoturism de marfă, apoi cei patru ocupanți ai celui de-al doilea vehicul, cu vârsta cuprinsă între 42 și 63 de ani. Ușor răniți, au fost transportați la spitalul Barbezieux.

Drumul a fost complet închis în timpul operațiunii de salvare până luni dimineață. 

Accident cumplit în Germania: Un român a murit iar un altul a fost grav rănit, după ce s-au răsturnat cu duba pe autostradă

 

Un microbuz cu români s-a răsturnat pe mijlocul drumului după impactul cu alte două mașini: 19 victime

 

Un accident rutier a avut loc ieri dimineață în municipiul Oradea. Sunt implicate 19 persoane care se aflau în două autoturisme și un microbuz.

Apelul a fost primit în dispeceratul ISU Bihor în jurul orei 06.40, moment în care la fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și 5 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Toate persoanele au fost evaluate, iar 15 dintre acestea au fost asistate medical, fiind transportate la spital - cinci în cod galben medical și zece cu răni ușoare - cod verde medical. În cazul unei dintre victime s-a impus intervenția echipajului de descarcerare. Patru persoane au refuzat transportul la spital, mai precizează ISU Bihor.

Șofer român, rănit grav în Italia, după ce a plonjat după un viaduct pe A6 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel