Franța. Un român se laudă cu viața de huzur din ÎNCHISOARE: „Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, noi o ducem regește!”

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român, George D., a devenit viral pe o rețea de socializare prin filmările pe care le face dintr-o închisoare din Franța. De aproape un an se afișează zilnic cu mâncarea pe care o primește „de la justiție” sau dă dedicații pentru dușmani și postează melodii despre cât de grea e viața în pușcărie.

Un român închis în Franța se laudă zilnic cu hrana primită „de la Justiție”, cu băutura, cu cele două telefoane mobile pe care le deține dar și cu alte lucruri. Mai mult decât atât, individul se filmează atunci când le dă dedicații dușmanilor, fiind fan Dani Mocanu sau când discută cu colegii lui din celulele apropiate în limba română, ori pentru că sunt și ei români, ori că nu știe franceza. Ce e clar, bărbatul face furori pe internet având mii de urmăritori.

„SLUGOII, pardon, contribuabilii ne PLĂTESC, noi o ducem REGEȘTE!”

 

George D., a devenit viral pe o rețea de socializare prin filmările pe care le face dintr-o închisoare din Franța. Și-a făcut cont în noiembrie 2020 și de atunci este extrem de activ Chiar recent, într-un live, bărbatul spunea cât de bine îi este în pușcărie și că o duce regește. Mai toate filmările, recente, făcute publice încep cu „Haideți să vă arăt ce ne-a adus Justiția la masă astăzi…”, lăudându-se cât de bine o duc pușcăriașii în închisorile din Franța.

Mai toate filmările, recente, făcute publice încep cu „Haideți să vă arăt ce ne-a adus Justiția la masă astăzi…”, lăudându-se cât de bine o duc pușcăriașii în închisorile din Franța. Tot el i-a numit „invidioși” pe cei care-i urmăreau un live spunându-le: „Sunteți invidioși! Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regește!”.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

Tot el i-a numit „invidioși” pe cei care-i urmăreau un live spunându-le: „Sunteți invidioși! Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regește!”. Individul chiar îi îndeamnă uneori pe cei ce stau „cu mâna întinsă” să meargă în Franța, să „dea în cap și așa ajung în lux”, la pușcărie.

Continuarea, pe Replicaonline.ro

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel