Franța. Un român a încercat să intre în Disneyland Paris printr-o nouă „metodă”: Prins de polițiști, el a început să țipe și să spună că este minor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Surpriză de vis pentru 1.200 de angajați. Patronul miliardar le-a plătit o excursie întreagă la Disneyland
Surpriză de vis pentru 1.200 de angajați. Patronul miliardar le-a plătit o excursie întreagă la Disneyland

Un român, în vârstă de 23 de ani, a fost luat în custodia polițiștilor din Franța după ce a încercat de mai multe ori să intre în Disneyland Paris fără să plătească. În cele din urmă a reușit, dar a fost reținut rapid.

Evenimentul a avut loc duminică, 26 martie, atunci când tânărul român a încercat să facă "alpinism" pentru a evita taxa de intrare în parcul de distracții Disneyland Paris, situat în Chessy, în Seine-et-Marne, Franța

Încercările tânărului de a intra în parc au ținut securitatea ocupată pentru o bună parte a după-amiezii. De trei ori, românul a încercat să treacă de barierele parcului de distracții fără să plătească.

Franța. Șofer român de TIR, condamnat și amendat cu zeci de mii de euro în Franța: Ce i-au găsit vameșii în remorcă

 

Românul a încercat să urce pe ușile Disney

 

Tehnica lui? "Alpinism"! Din păcate, s-a dovedit a nu fi foarte discret. De trei ori a fost prins și dat afară de securitatea parcului. Dar perseverența lui, se pare, a dat roade. De două ori, a fost prins în magazinele din Disneyland Paris, fără bilet de intrare.

2. -imagine fara descriere- (franta--un-roman-a-incercat-sa-intre-in-disneyland-paris-printr-o-noua-metoda-prins-de-politisti--el-a-inceput-sa-tipe-si-sa-spuna-ca-este-minor-2.jpg)

SURSA FOTO: pexels.com @Joan Costa

Dar de fiecare dată, comportamentul său considerat „ciudat”, a stârnit suspiciunile angajaților magazinului, care l-au denunțat la securitate. La al treilea tur, paza a sunat la poliția națională, suspectându-l de furt.

Când au sosit polițiștii, asupra lui nu a fost găsit niciun obiect furat. El a fost însă reținut pentru tentativele sale de fraudă, dar și pentru reacția sa la momentul arestării. A început să țipe și să refuze să-și declare identitatea, declarându-se minor. De asemenea, se luptă când este încătușat.

Cinci români, arestați în Franța. Furturi „sofisticate“, de sute de mii de euro, în timp-record: „Veneau direct din România pentru raiduri de 48/72 de ore“

 

Arestat pentru rebeliune

 

Tânărul este, așadar, plasat în arestul poliției pentru rebeliune și intare în parc prin cățărare. În celulă, se răzvrătește din nou, refuzând să-și scoată șireturile pantofilor și insultând Franța. Verificările efectuate de poliție fac posibilă obținerea identității acestuia. Tânărul are 23 de ani și este de origine română.

În cele din urmă, tânărul român recunoaște că a încercat și apoi a reușit să se infiltreze în parc fără să plătească, dar neagă orice furt și orice răzvrătire, făcând totodată remarci incoerente. Tatăl său, care a venit să-l ia, a spus polițiștilor că fiul său suferă de un deficit intelectual. El a fost eliberat în așteptarea urmăririi penale.

Mama româncă ce îşi prostitua fetiţa de 12 ani în Franţa şi-a făcut o vilă demnă de invidiat: „Se tot ducea la bătrânul ăla de 5, 6 ani”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel