Tânăr român, dispărut în Franța, în timp ce căuta un autocar pentru revenirea în România. Sora lui Andrei este disperată: "Nu avem nicio veste despre el"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
roman disparut franta
roman disparut franta

Un tânăr român a dispărut în Franța. Sora lui este disperată și a făcut un apel pe grupul "Voluntari în Europa" pentru oricine are o veste despre el. 

Din primele informații, acesta ar fi urmat să dea probe pentru accederea în Legiunea Străină, însă peste două săptămâni. Băiatul a dispărut în timp ce ar fi dorit să revină în România, în zon gării St Charles. 

Andrei a ajuns la Marseille undeva la primele ore ale zilei de 6 august 2021. Vă prezentăm mesajul transmis de sora acestuia: 

"Bună ziua! Fac apel către oricine are informații asupra fratelui meu, Andrei Bodea, care a ajuns în Franța, Marseille joi, 05.08 spre vineri, 06.08, pentru un presupus loc de muncă și care nu a mai dat niciun semn începând cu vineri, 06.08 ora 07:00, moment în care se afla în Gara St. Charles dorind să ia un autocar înapoi spre țară. A fost facut apel la ambasada. Până în acest moment nu avem nicio veste despre el. Orice informație este binevenită! Poate este cineva in trecere si il recunoase.Este destul de inalt, cu o inaltime de peste 1, 75m," a scris femeia pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel