Franța. Șofer ROMÂN de TIR, găsit MORT la volan

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Spiru Ionuț, un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Brăila, care era angajat în Spania ca șofer profesionist a murit în urma unui atac de cord, în timp ce se afla la volan a transmis Realitatea de Brăila.

Ionuț era plecat din țară de mai bine de 10 ani.

Brăileanul și-a început activitatea la o societate din Timișoara, care avea ca obiect de activitate transportul internațional. În urmă cu câțiva ani, Ionuț a reușit să semneze un contract de muncă cu o societate din Spania, tot în domeniul transportului, realizând curse pe ruta Spania, Franța și Germania.

Citește și Germania. Șofer ROMÂN de TIR, implicat într-un accident TERIFIANT pe autostradă

În dimineața zilei de 12 ianuarie, Ionuț și-a sunat șeful spunându-i că nu se simte bine, oferind detalii despre locația sa, moment în care convorbirea telefonică s-a întrerupt. Șeful său a fost cel care a sunat la numărul de urgență, cerând ajutor.

Ambulanța l-a găsit pe Ionuț în apropiere de orașul Toulouse (Franța) fără suflare. Inima tânărului încetase să mai bată. Medicii au încercat să-i efectueze manevrele de resuscitare, însă pentru Ionuț era prea târziu.

Citește și Elveția. MOTIVUL accidentului cu PATRU MORȚI provocat de un ȘOFER ROMÂN de TIR

Brăileanul fusese acasă de sărbători, unde a petrecut alături de familia sa. Acum, mama și fratele lui Spiru Ionuț au demarat procedurile necesare în vederea repatrierii lui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel