Franța. Iubitul ROMÂNCEI care a MURIT la Paris povestește ultimele clipe: „Am auzit hiiii... A căzut, era jos...”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Iulia, o româncă, în vârstă de 23 de ani, din județul Cluj, a murit la Paris, unde se afla în vacanţă împreună cu iubitul ei.

Fata și-ar fi dorit o poză cu turnul Eiffel, dar a căzut în gol de la peste 10 metri înălțime, chiar în fața bărbatului care intenționa să o ceară de soție. 

Citește și Franța. O ROMÂNCĂ a MURIT în Paris. A CĂZUT în GOL chiar în fața iubitului care intenționa să o ceară de soție

Iulia şi Andrei trăiau o frumoasă poveste de dragoste de 7 ani. S-au cunoscut în liceu, iar Andrei plănuia să o ceară în căsătorie. Au urcat amândoi la lăsarea serii pe acoperişul clădirii din grădinile Trocadero, acolo unde mii de turişti se înghesuie zilnic să facă fotografii cu Turnul Eiffel. Însă Iulia a făcut un pas în spate şi a căzut.

„Noi am mers acolo sus, unde toată lumea mergea, stătea multă lume la coadă, erau vreo cinci mii de oameni. Erau nişte stâlpuleţi care nu erau asiguraţi, lumea se urcă pe ei şi făcea poze cu turnul. Eu i-am făcut câteva poze, ea s-a uitat la ele, a zis să îi mai fac câteva, s-a dus înapoi şi cred că s-a dat mai departe să nu mai fie cineva în poza şi am auzit hiiii... A căzut, era jos, când am ajuns la ea respira, am chemat ajutoare, ceva martor a chemat ajutoare.

Aveam în plan să o cer în căsătorie, urma să mai mergem în Dominicană, acolo plănuiam să o cer. Visa să fie mămica de tânără şi să aibă o nuntă de o mie persoane. Au deconectat-o de la aparate înainte ca părinţii care au ajuns imediat a doua zi dimineaţă să-şi dea acordul. Ne-au cerut şase mii de euro spitalizare pentru 24 de ore, dar ea a stat foarte puţin în spital şi abia după ce familia a contactat un avocat au redus din sumă”, a povestit Andrei pentru stirileprotv.ro.

Citește și Franța. Se pregătea să o ceară de soție. MESAJ CUTREMURĂTOR după ce o ROMÂNCĂ a MURIT în Paris: „Oraș blestemat!!!"

Trupul fetei a fost adus în ţară, iar familia a înmormântat-o duminică în localitatea natală - Gilău, din judeţul Cluj.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel