Franța. Se pregătea să o ceară de soție. MESAJ CUTREMURĂTOR după ce o ROMÂNCĂ a MURIT în Paris: „Oraș blestemat!!!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă, în vârstă de 23 de ani, din județul Cluj, a murit la Paris, unde se afla în vacanţă împreună cu iubitul ei.

Fata și-ar fi dorit o poză cu turnul Eiffel, dar a căzut în gol de la peste 10 metri înălțime, chiar în fața bărbatului care intenționa să o ceară de soție în capitala Franței.

Andrei, cel care și-a pierdut iubita, a postat în data de 1 aprilie un mesaj cutremurător: „Paris, oraș blestemat!!! Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta... TE VOI IUBI MEREU, ÎNGERUL MEU SCUMP ȘI DRAG !!! ❤️”.

Citește și Franța. O ROMÂNCĂ a MURIT în Paris. A CĂZUT în GOL chiar în fața iubitului care intenționa să o ceară de soție

„Iulia iubea florile, florile colorate și era o persoană veselă! De aceea, vă rog din suflet să nu aduceți coroane. Aduceți flori, multe flori și cât mai colorate... cu siguranță acolo sus unde e ea, se va bucura vânzând că facem așa cum și-ar fi dorit ea. NU AȘA TREBUIA SĂ FIE! ☹️. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru încurajare... sunt convins că Iulia nu știa cât de mulți oameni o iubesc”, a mai scris bărbatul.

Trupul fetei a fost adus în ţară, iar familia a înmormântat-o ieri în localitatea natală - Gilău, din judeţul Cluj. Zeci de rude şi prieteni care au cunoscut-o au venit să îi spună un ultim "rămas bun".

Momentan nu se ştie cu exactitate cum anume s-a produs tragedia. Între timp, autorităţile din Franţa continua anchetă pentru a vedea dacă zona era securizată corespunzător.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel