Fotografia anului în Spania: Româncă îngenuncheată în fața medicilor, care i-au salvat fiul de Covid: „Plângeam cu toții” (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O poză cu o româncă îngenuncheată în fața medicilor care i-au salvat fiul bolnav de Covid-19 a fost desemnată fotografia anului într-o provincie din Spania.

Imaginea emoționantă a fost surprinsă de Iñaki Porto Villanueva, care a primit premiul Teobalo pentru cea mai bună fotografie de presă din parea Asociației Jurnaliștilor din Navarra.

Simona s-a pus în genunchi în fața medicilor de la Clinica San Miguel din Pamplona, pentru a le mulțumi că i-au salvat fiul, bolnav de Covid-19. Denis Cîrpaci, în vârstă de 28 de ani, a petrecut 60 de zile la Terapie Intensivă, după ce a fost internat la finalul lunii martie.

2. -imagine fara descriere- (123499167_804388840336826_2192694261380261604_n.png)

Medicul Txuma Urtasun a recunoscut că acea imagine i-a rămas gravată în minte. „Plângeam cu toții”, a afirmat medicul.

 

Cel mai bun mod în care mama lui Denis a găsit pentru a mulțumi medicilor

 

Era multă iubire în camera lui Denis și acesta a fost cel mai bun mod în care mama sa l-a găsit pentru a mulțumi medicilor, scrie noticiasdenavarra.com.

Fotografia face parte dintr-o serie care a însoțit articolul Miracolul lui Denis: 60 de zile în terapie intensivă, scris de Ana Isabel Cordobés și publicat și de Agencia Efe.

Acest colaborator Efe a obținut, de asemenea, Premiul Teobaldo pentru munca jurnalistică pe tema Sănătate / Sănătate, sponsorizat de Guvernul Navarra, pentru acest raport.

 

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel