Fost ministru al Justiției: România va deveni un paradis al infractorilor.Un paradis în care tot felul de mafii sunt invitate să vină în România

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei, a declarat la digi24 că modificările aduse codurilor penale și de procedură penală ar putea transforma România într-un paradis al infractorilor.

„Modificările îi ajută pe cei care au dosare penale pe rol, persoane cu funcții de demnitari, care folosesc Parlamentul ca pe un butic legislativ, în care dau ordine băieților de prăvălie și băieții execută.

Ce s-a întâmplat aseară cu codul de procedură penală transformă România într-un rai al infractorilor. Vom deveni un paradis în care tot felul de mafii sunt invitate să vină în România, care își face un brand de țară din apărarea infractorilor.

Aș fi vrut să văd că facem dreptate și victimelor. În primul rând, trebuie să facem dreptate victimelor infracțiunilor, și nu să apărăm peste măsură infractorii.

Asta ne oferă PSD și ALDE, în paralel cu un atac fără precedent, în care PSD are totul inclus, o armă eficace, care este Curtea Constituțională.

Suntem în situația în care structuri speciale ale Comisiei Europene fac un raport ad-hoc pentru România, pentru că ce se întâmplă pe justiție este grav. Reamintes faptul că structurile acestea, Comisia de la Veneția, urmează să facă un raport. Suntem în situația unui atac fără precedent, în care toată lumea spune că ceea ce se întâmplă este grav. Trăim în republica Dragnea și totul este posibil.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel