Focuri de ARMĂ într-o comună. Polițiștii au tras în anvelope

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Poliţiştii care s-au deplasat luni seara în comuna Grădinari, judeţul Olt, la sesizarea unui furt, au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi asupra anvelopelor unei căruţe trase de un cal pentru prinderea suspecţilor.

Potrivit IPJ Olt, o femeie din comuna Grădinari a sesizat, luni seara, că a surprins trei persoane în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri dintr-o locuinţă, iar un vecin al ei ar fi încercat să le oprească să fure, moment în care acestea ar fi devenit agresive, i-au aplicat mai multe lovituri, după care au fugit cu o căruţă trasă de un cal.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au plecat în urmărirea suspecţilor şi, întrucât aceştia nu s-au supus somaţiei de a opri, oamenii legii au executat focuri de armă în plan vertical şi asupra anvelopelor atelajului. În urma folosirii armamentului din dotare, nu au rezultat victime sau pagube materiale, fiind identificaţi şi conduşi la sediul postului de poliţie doi bărbaţi, de 24 şi 38 de ani, ambii din municipiul Slatina. De asemenea, şi cea de-a a treia persoană care ar fi participat la furt a fost identificată, poliţiştii desfăşurând activităţi în vederea găsirii acesteia.

În prezent, poliţiştii îi audiază pe cei doi bărbaţi, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel