Florin Roman: „Înger, îngerașul meu, / Scapă-ne de pesedeu!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, i-a criticat pe social-democrați în plenul Parlamentului. El și-a început discursul cu parafrazarea unei rugăciuni pentru copii: „Înger, îngerașul meu, / Scapă-ne de pesedeu!”.

„După momentul discursului președintelui PSD mi-a venit în gând începutul unei rugăciuni pe care o rosteam când eram copil și spuneam: Înger, îngerașul meu... Acum am catualizat pentru că-mi dau seama că unii chiar nu mai au limite și spun: Înger, îngerașul meu, / Scapă-ne de pesedeu!”, spune Florin Roman.

El a acuzat guvernarea PSD că a modificat de foarte multe ori Codul Fiscal.

„Ce mesaj ați dat dvs, dragi tovarăși socialiști, investitorilor când ați modificat Codul Fiscal de 261 de ori în guvernarea celor trei ani de beznă pentru România și de lumină pentru Liviu Dragnea. (...) Ce să spunem unui partid, PSD, cel mai toxic și mai nociv partid din istoria postdecembristă a României, care a dat foc finanțelor țării doar pentru a se răzbuna. Dacă era să ne luăm după dvs, deficitul ar fi ajuns la 16%. Cred că nu mai merită să vă spun că sunteți total iresposabili și toxici, dar sunteți și mari mincinoși”, adaugă liderul deputaților PNL.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur, luni, pe premierul Ludovic Orban, în Parlament, afirmând că din cauza Guvernului pe care îl conduce, România a fost scoasă din Europa, ca plan economic și testare. Ciolacu e convins că în ianuarie, FMI va veni în România, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel