Florin Cîțu s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski: O onoare să mă aflu în Ucraina

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Președintele Senatului, Florin Cîțu, s-a întâlnit, miercuri, cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Cîțu a susținut un discurs în cadrul Congresului autorităților locale și regionale, prezidat de președintele Ucrainei. Florin Cîțu a scris, pe Facebook, că este „o onoare” să fie în Ucraina.

„O onoare să mă aflu în Ucraina, astăzi (miercuri - n.r.), la invitația omologului meu, președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk, împreună cu președintele Consiliului Național al Adunării Naționale Federale a Confederației Elvețiene, Irène Kälin, și președintele Adunării Republicii Macedonia de Nord, Talat Xhaferi”, a scris Cîțu, pe Facebook.

Vizita, planificată încă de la începutul lunii aprilie, a avut ca subiecte principale atrocitățile comise de forțele armate ruse în Ucraina și planul de reconstrucție a țării după război.

„Am susținut un discurs în cadrul Congresului autorităților locale și regionale, prezidat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, unde a fost prezent și prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal”, a mai spus Cîțu.

Președintele Senatului, Florin Cîțu, a mers miercuri să vadă ororile din Gostomel și Irpin, în cadrul vizitei sale în Ucraina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel