Florile astrale: Ghidul suprem al florilor pentru fiecare zodie. Balanțele se bucură de floarea pasiunii

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Florile astrale: Ghidul suprem al florilor pentru fiecare zodie. Balanțele se bucură de floarea pasiunii
Florile astrale: Ghidul suprem al florilor pentru fiecare zodie. Balanțele se bucură de floarea pasiunii

Primăvara a venit și încă nu i-ai luat o floare iubitei tale? Trage cu ochiul să vezi ce i se potrivește în funcție de zodia ei și fugi la florărie. Sau dacă ești un fan al horoscopului și îți cunoști pe de rost semnul zodiacal, sunt șanse să fii intrigat să afli despre florile astrale.

Astrologii au dezvăluit care sunt florile care reprezintă fiecare semn zodiacal, iar unele ar putea fi o surpriză. De la floarea-soarelui strălucitoare la nuferi artistici, de la clasicii trandafiri roșii la popularele garoafe, există tot felul de flori frumoase pe listă.

Și, deși este interesant să descoperi floarea care îți corespunde în sine, este, de asemenea, o modalitate excelentă de a alege un cadou pentru un prieten sau un membru al familiei, pe baza semnului lor. Așa că data viitoare când alegi un buchet, știi de unde să începi!

 

Ghidul astral al florilor: Berbec (21 martie - 20 aprilie): Mâna Maicii Domnului

 

2. -imagine fara descriere- (floare-2.jpg)

 

Berbecul este primul semn al zodiacului, ceea ce îl face un simbol al noilor începuturi și al rezistenței în vremuri noi și grele. Din acest motiv, Mâna Maicii Domnului sau Caprifoiul, care crește la începutul primăverii la temperaturi mai scăzute seara, este floarea perfectă pentru ei. Are un parfum extraordinar de puternic și se spune în popor că este vindecătoare de boli.

 

Ghidul astral al florilor: Taur (23 aprilie - 23 mai): Crinii

 

3. -imagine fara descriere- (floare-3.jpg)

 

Trăsăturile Taurului sunt cunoscute ca fiind senzuale și sensibile. Sunt niște zodii care se bucură să fie iubite. Din acest motiv, crinul, care reprezintă fertilitatea și puritatea, este o alegere perfectă pentru ei. Floarea are un factor seducător, parfumat, de care Taurii se vor îndrăgosti.

 

Ghidul astral al florilor: Gemeni (22 mai - 21 iunie): Lavanda

 

4. -imagine fara descriere- (floare-4.jpg)

 

Gemenii sunt cunoscuți ca fiind sociabili, așa că lavanda parfumată, care stă mereu alături de zeci de alte flori, are sens pentru acest semn. Acest semn are, de asemenea, o mare carismă și un farmec natural, la fel ca frumoasa floare de lavandă.

 

Ghidul astral al florilor: Rac (22 iunie - 22 iulie): Trandafir alb

 

5. -imagine fara descriere- (floare-5.jpg)

 

Racii sunt născuți sub semnul lunii, ceea ce înseamnă că este logic ca floarea lor să fie albă și luminoasă ca luna. Trandafirul alb reprezintă inocența, puritatea și tinerețea, ceea ce se potrivește perfect semnului sensibil al Racului.

 

Ghidul astral al florilor: Leu (23 iulie - 22 august): Floarea-soarelui

 

6. -imagine fara descriere- (floare-6.jpg)

 

Leii sunt cunoscuți pentru comportamentul lor încrezător și îndrăzneț, așa că floarea-soarelui, o floare veselă, frumoasă, mândră. Aceasta li se potrivește perfect. Floarea-soarelui este, de asemenea, reprezentativă pentru semnul focului și fericire, la fel ca și zodia Leu.

 

Ghidul astral al florilor: Fecioară (23 august - 23 septembrie): Crizanteme

 

7. -imagine fara descriere- (floare-7.jpg)

 

Crizantemele se nasc înainte de sezonul de iarnă, ceea ce le face rezistente și reprezentative pentru bucurie și fericire în lunile reci. Fecioarele, de asemenea, sunt rezistente și sunt, de asemenea, perfecționiste, cu un ochi ascuțit pentru detalii, ceea ce face din crizantema mică și detaliată alegerea ideală.

 

Ghidul astral al florilor: Balanță (23 septembrie - 23 octombrie): Trandafiri

 

8. -imagine fara descriere- (floare-8.jpg)

 

Balanțele sunt romantice și echilibrate, de aceea trandafirul clasic este floarea lor potrivită. Un trandafir roșu reflectă, de asemenea, dragostea și frumusețea, ceea ce îl face un cadou excelent pentru un prieten Balanță.

 

Ghidul astral al florilor: Scorpion (23 octombrie - 23 noiembrie): Mușcată

 

9. Florile as... (floare-9.jpg)

 

Se spune că Scorpionii sunt adesea personaje misterioase, ceea ce face ca o floare de nuanță roșu închis să fie o alegere excelentă pentru ei. Mușcatele sunt o alegere sigură, și vin în niște nuanțe adânci minunate.

 

Ghidul astral al florilor: Sîgetător (23 Noiembrie – 23 Decembrie): Bujori

 

10. -imagine fara descriere- (floare-10.jpg)

 

Săgetătorii sunt îndrăgiți și populari, la fel ca fermecătoarea floare de bujor. Bujorii albi reprezintă dragostea, inocența, tinerețea ceea ce funcționează perfect pentru Săgetător, aventurierul de povești romantice. De asemenea, bujorii sunt niște flori sensibile, exact cum sunt și nativii acestei zodii pe interior.

 

Ghidul astral al florilor: Capricorn (23 decembrie - 23 ianuarie): Panseluța

 

11. -imagine fara descriere- (floare-11.jpg)

 

Panseluțele sunt, de obicei, primele flori care se văd în noul an, ceea ce le face să fie o alegere perfectă pentru zodia Capricorn, care sunt născuți în această perioadă. Dragostea, adorația pentru o altă persoană și prietenia adevărată sunt toate reprezentate de frumoasa și umila panseluță.

 

Ghidul astral al florilor: Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie): Orhidee

 

12. -imagine fara descriere- (floare-12.jpg)

 

Floarea de orhidee este grațioasă, delicată, exotică și puternică. De asemenea, sunt puternic influențate de mediul în care trăiesc, la fel ca cei cu semnul zodiacal Vărsător, care se hrănesc cu energia celorlalți.

 

Ghidul astral al florilor: Pești (23 februarie - 23 martie): Nuferi de apă

 

13. -imagine fara descriere- (floare-13.jpg)

 

Peștii sunt un semn zodiacal e apă, ceea ce face ca florile astrale potrivite să aparțină acestui element, de asemenea. Astfel, nuferii reflectă norocul, pacea și adevărul și sunt perfecți pentru semnele artistice și capricioase ale Peștilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel