Fiicele lui Putin şi cea a lui Lavrov, sancționate de Marea Britanie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Fiicele lui Putin şi cea a lui Lavrov, sancționate de Marea Britanie.
Fiicele lui Putin şi cea a lui Lavrov, sancționate de Marea Britanie.

Marea Britanie le-a sancţionat, vineri, pe Katerina Tihonova şi Maria Voronţova, fiicele preşedintelui rus Vladimir Putin, precum și pe fiica ministrului  rus de externe Serghei Lavrov, declarând că vrea să atace „stilul de viaţă luxos al cercului apropiat Kremlinului”.

După Statele Unite, iată Marea Britanie le-a inclus pe lista de sancțiuni pe fiicele președintelui rus Vladimir Putin, raportează UNN cu referire la Reuters.

„Pachetul nostru de sancțiuni fără precedent lovește elita și familiile lor. În plus, umilește economia rusă la o scară pe care Rusia nu a mai văzut-o de la căderea Uniunii Sovietice”, a declarat ministrul britanic de externe Liz Truss într-un comunicat. Conform listei actualizate, bunurile Ekaterinei Vladimirovna Tikhonova și ale Mariei Vladimirovna Vorontsova au fost înghețate. Sub sancțiuni a nimerit și fiica ministrului rus de externe Serghei Lavrov.

 

Washingtonului şi Bruxellesului le-a vizat prin sancţiuni pe fiicele lu Putin și pe fosta sa soţie Liudmila

 

Londra urmează astfel exemplul Washingtonului şi Bruxellesului vizându-le prin sancţiuni pe Katerina Tihonova şi Maria Voronţova, fiicele lui Putin cu fosta sa soţie Liudmila. Ele vor avea de acum înainte interdicţie de intrare în Marea Britanie, unde orice eventuale active le vor fi îngheţate. Aceleaşi măsuri au fost luate şi împotriva Ekaterinei Vinokurova, fiica lui Lavrov, a cărui presupusă amantă, Polina Kovaleva, era deja sancţionată.

Rusia se îndreaptă către cea mai profundă recesiune de la prăbușirea Uniunii Sovietice, potrivit Regatului Unit. Se raportează că 60% din rezervele valutare ruse au fost înghețate ca urmare a sancțiunilor internaționale.

Miercuri, 6 aprilie, Statele Unite au impus o serie de sancțiuni împotriva Rusiei. În special, au impus restricții familiei lui Putin, soției și fiicei ministrului de externe Lavrov, precum și membrilor Consiliului de Securitate al Rusiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel