Fiica lui Gheorghe Dincă: „Dacă era ceva adevărat despre noi carabinierii din Italia ne lăsau liberi?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Daniela Dincă, fiica presupusului criminal din Caracal, rupe tăcerea şi vorbeşte despre relaţia cu tatăl ei.

„Noi nu avem nicio treabă cu ce s-a întâmplat acolo, nu înţeleg de ce am fost băgaţi în această poveste. Sunt mulţi oameni care spun o grămadă de minciuni. Voi face plângere pentru tot ce s-a spus. Eu sunt o persoană normală, lucrez în agricultură. Voi face plângere şi cine a vorbit de noi, trebuie să vină cu probe.

Citește și Cererea lui Gheorghe Dincă prin care cere să fie reaudiat: „Doresc să dau urgent o declarație. Nu am omorât-o"

Acum nu sunt în Italia. Nu fac agricultură în Italia. Eu am fost în faţa autorităţilor în mod voluntar, toţi membrii familiei am fost. Nici nu se ştie de câte ori am fost noi în faţa procurorilor. Dacă era adevărat ce se spune la TV, eu eram deja arestată!

Citește și Familia Melencu, după ce Gheorghe Dincă a negat uciderea Luizei: „A fost un film regizat de procurori"

Noi suntem o familie care munceşte. Tu crezi că dacă era ceva adevărat despre noi, membrii familiei, carabinierii din Italia ne lăsau liberi? Vorbesc şi despre fratele meu care lucrează acolo. Tot acest scandal ne afectează şi pe noi. Nu vrei să vezi ce ameninţări primesc eu pe telefon. Nu-şi imaginează nimeni. Şeful meu care a murit era un om extraordinar. Nu era proxenet. Nu l-am omorât eu, a murit de cancer la plămâni. Eu am fost alături de el două luni în spital. Niciun membru din familia mea nu a fost mai jos de regiunea Veneto, în Italia. Au fost doar minciuni. Eu nu zic că nu există proxeneţi, dar noi nu avem nicio treabă cu ei, cu zona Puglia. Noi lucrăm în Veneto”, a spus Daniela Dincă, la România TV.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel