Familia Melencu, după ce Gheorghe Dincă a negat uciderea Luizei: „A fost un film regizat de procurori”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Mama Luizei Melencu, tânăra dispărută în urmă cu 10 luni din Caracal, a reacţionat, astăzi, după ce Gheorghe Dincă, presupusul criminal al fiicei sale ar fi negat că a ucis-o pe tânără. Femeia susține cu tărie că Luiza este în viață și că totul a fost doar un film regizat de către procurori împreună cu Gheorghe Dincă.

„Noi am susţinut de la început că Luiza nu este moartă. A fost un film regizat. Regizorii sunt procurorii, iar filmul este Gheorghe Dincă, a spus Monica Melencu. Am citit cu avocații mei 38 de volume. În acele 38 de volume am văzut doar două declarații ale lui Dincă prin care își susține vinovăția", a mai declarat Monica Melencu, la Antena 3.

Citește și Cererea lui Gheorghe Dincă prin care cere să fie reaudiat: „Doresc să dau urgent o declarație. Nu am omorât-o"

Monica Melencu a mai mărturisit că este convinsă că fiica ei trăiește, subllind că Luiza nu a fost niciodată în casa lui Gheorghe Dincă.

„Luiza nu a trecut niciodată prin acea casă. Acesta e doar un film. Cei care i-au făcut rău Luizei vor fi condamnați", a mai spus Monica Melencu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel