Faceți un piure din măr și lapte. Aplicați amestecul pe ochi. Rezultat fantastic!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Faceți un piure din măr și lapte. Aplicați amestecul pe ochi. Rezultat fantastic!
Faceți un piure din măr și lapte. Aplicați amestecul pe ochi. Rezultat fantastic!

Merele sunt un fruct ideal pentru desert sau pentru o gustare. Dar astăzi nu vreau să vă vorbesc despre cât de bune sunt pentru corpul vostru, ci despre proprietățile pe care le au pentru a avea grijă de frumusețea pielii tale.

Merele au grijă de pielea ta ca orice produs cosmetic, deoarece conțin 13 vitamine și 20 de substanțe minerale diferite, precum și microelemente, fibre dietetice și alți antioxidanți.

Citește și Răzuiți un măr, adăugați o lingură de miere și lăsați amestecul să acționeze 15 minute. Un truc magnific!

Merele au un efect anti-îmbătrânire care relaxează pielea și îi dau un efect tonifiant. Acest fruct are același PH ca pielea și de aceea produsele cosmetice pe bază de mere sunt ideale pentru pielea sensibilă și alergică, fiind foarte ușor de făcut și ieftine. În plus, este un fruct disponibil pe tot parcursul anului și din care puteți găsi o mare varietate.

Ne vom concentra asupra beneficiilor pe care acest fruct bogat le oferă pielii noastre. De aceea, vă voi învăța cum să profitați de ele.

 

Trucuri de frumusețe cu mere

 

Cremă regenerativă de mere. Ai nevoie de 30 g de drojdie de bere praf, un măr mare și două linguri de iaurt simplu. Strângeți sucul de mere și amestecați-l cu restul ingredientelor. Aplicați amestecul pe față, lăsându-l să acționeze timp de 15 minute și apoi îndepărtați cu apă caldă.

Remediu pentru cearcăne. Veți avea nevoie de un măr copt și două pahare de lapte. Spălați mărul foarte bine și tăiați-l în bucăți mari. Apoi puneți laptele și mărul într-o cratiță și gătiți la foc mic, astfel încât laptele să nu se ardă până când fructele capătă o textură netedă. Când ajunge la acest punct, faceți un piure cu laptele și mărul și aplicați-l în comprese pe ochi.

Cremă de curățare pentru ten mixt și gras. Este foarte simplu de preparat, deoarece aveți nevoie doar de un măr mare și roșu. Răzuiți-l și aplicați pe pielea feței și a gâtului. Lăsați-l timp de 15 minute și apoi clătiți cu apă călduță.

Încearcă și Fierbeți un cartof, adăugați puțină miere și țineți amestecul pe mâini 15 minute. Un truc genial!

Cremă nutritivă de mere. Ai nevoie de trei linguri de smântână grasă, un măr mare, o lingură de lecitină praf, un gălbenuș de ou și o jumătate de cană de ulei de migdale. Se amestecă sucul mărului cu puțină apă. Apoi încălziți uleiul de migdale pentru câteva minute și adăugați sucul de mere, smântâna, lecitina și gălbenușul de ou. Se agită totul și se lasă să se răcească. Apoi aplicați-l pe față și pe gât. Câteva minute mai târziu, îndepărtați-l cu apă.

Remediu pentru acnee. În cazul în care problema dvs. este acneea, rețineți că mărul vă poate ajuta. Va trebui să pregătiți doar o mască pe bază de măr și miere. Rezultatul amestecului trebuie aplicat pe față și lăsați-l să acționeze un sfert de oră. Veți vedea că, în câteva săptămâni de la începerea acestui truc, coșurile vor fi dispărea.

Mască pentru păr. Pentru a avea părul perfect, mărul poate fi un aliment util. Pentru a face acest lucru va trebui să faceți un amestec, cu blenderul, de mere, oțet de mere și apă. Va trebui să aplicați amestecul obținut pe părul ud și să-l lăsați să acționeze timp de 10 minute. După acest timp, va fi îndepărtat cu apă și vă puteți lăuda cu o podoabă capilară fără grăsimi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel