Fierbeți un cartof, adăugați puțină miere și țineți amestecul pe mâini 15 minute. Un truc genial!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Fierbeți un cartof, adăugați puțină miere și țineți amestecul pe mâini 15 minute. Un truc de frumusețe genial!
Fierbeți un cartof, adăugați puțină miere și țineți amestecul pe mâini 15 minute. Un truc de frumusețe genial!

Cum ar putea un simplu cartof să-ți schimbe viața? Datorită acestor trucuri veți economisi o mulțime de bani pe produse cosmetice, deoarece cartoful poate deveni aliatul dvs. în rutina dvs. de frumusețe!

Cartoful este un tubercul care conține proprietăți nesfârșite, nu numai nutriționale, ci și pentru frumusețea ta.

Se pare că cartoful are agenți naturali care vă ajută să vă armonizați pielea, pe lângă catecol oxidaza, o enzimă benefică pentru iluminarea pielii și vitamina C, necesară hrănirii pielii.

Pentru ochii umflați

Da, datorită enzimelor sale, cartoful ajută la reducerea inflamației. Tăiați două felii de cartof crud și răciți-le la frigider. Când sunt reci, puneți-i peste ochi până se încălzesc. Așa de ușor. Dermatologii explică faptul că cartoful este astringent, adică ajută la eliminarea lichidelor, motiv pentru care este excelent pentru ochii umflați.

Pentru a vă hidrata mâinile

Dacă mâinile tale sunt uscate, acest truc de cartofi te va încânta. Fierbeți un cartof și curățați-l. Zdrobiți-l și adăugați lapte și o linguriță de miere. Amestecă totul foarte bine și pune această mască pe mâini timp de aproximativ 15 minute. Puteți pune mănuși de bumbac peste mască, astfel încât să nu fie nevoie să rămâneți cu mâinile împietrite. Când scoateți masca de pe mâini, faceți-o cu apă caldă, astfel încât mâinile să nu simtă contrastul cu apa rece sau fierbinte. Veți vedea cât de moi și netede sunt!

2. Fierbeți u... (fierbeti-un-cartof--adaugati-putina-miere-si-tineti-amestecul-pe-maini-15-minute--un-truc-de-frumusete-genial---2.jpg)

Ajută vergeturile

Deși trebuie să înveți să porți vergeturile cu mândrie, un remediu natural care le îmbunătățește puțin nu strică. În plus, acest truc cu cartofi te poate ajuta și cu varicele, îmbunătățindu-le considerabil. Tăiați o felie de cartof crud. Pe de altă parte, stoarceți sucul unei lămâi într-un castron. Înmuiați bine prima felie cu sucul de lămâie și frecați în zona în care aveți vergeturi sau vene varicoase. Trebuie să freci cu puțină presiune, astfel încât să iasă sucul de cartofi. Se lasă să acționeze 15 minute și se clătește cu multă apă. Fă-o de două ori pe săptămână, până când vergeturile își diminuează aspectul. Un sfat: înainte de a aplica acest truc, exfoliați-vă corpul cu un produs specific sau un exfoliant natural, astfel încât să fie curat de impurități și acțiunea cartofului și a lămâii să fie mai eficientă.

Cartofi pentru acnee

Spălați și gătiți un cartof întreg. Odată ce este moale, treceți-l sub apă rece pentru a îndepărta mai bine pielea. Se pasează cu o furculiță pentru a obține un piure gros. Adăugați sucul unei jumătăți de lămâie și amestecați bine, obținând textura unei măști. Aplicați-l pe față de două până la trei ori pe săptămână după rutina de curățare a feței. Veți vedea cum acneea dvs. va scădea treptat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel