EXCLUSIV: Adevăratul motiv pentru care refugiații fug de România

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Nume sonore din România, declarații halucinante în presa internațională. Ce află străinii despre țara noastră este halucinant!

 

La sfârșitul lunii octombrie televiziunea Aljazeera a prezentat un reportaj incredibil despre România, descrisă ca țara corupției și a foametei, unde copiii mor în spitale, oazele de civilizație sunt pe cale de dispariție, iar salariul pe-o lună nu îți ajunge de-o cafea.

 

La această imagine au contribuit din plin politicienii corupți, începând cu prim-ministrul Victor Ponta, dar și interlocutorii care descriu haosul și sărăcia din țara noastră.

 

Laura Ștefan, coordonatorul activităților anticorupție pentru Expert Forum, spune pe șleau, într-o engleză perfectă, că România este unsă cu KKT, la propriu. (min 3.00)

 

Ea vorbește despre aroganța politicienilor, care ne umilesc și ne scuipă în față și despre străzile pline de rahat pe care nu-l curăță nimeni.

 

Ion Cristoiu descrie imaginea pliticienilor din România scoși cu cătușe din sediul DNA: "Cei arestați sunt arătați defilând cu cătușe în fața telespectatorilor. Asta nu este o societate civilizată, este o societate barbară, îl arătăm pe respectivul umilit."

 

Întrebat despre propriile dosare de corupție, Sebastian Ghiță nu ratează ocazia de a-l arăta cu degetul pe președintele Iohannis, care și-a cumpărat șase case...din meditații.

 

În reportaj apare bineînțeles și Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, care descrie marile dosare de corupție și averile impresionante ale miniștrilor arestați. Printre ei, Darius Vâlcov și sutele de tablouri și lingouri de aur ascunse prin pereții caselor și în cimitire.

 

În tot acest peisaj, autorul reportajului arată sărăcia și mormanele de gunoi din țara noastră, corupția din sistemul medical, unde fără mită nu ești tratat, medicii au plecat cu zecile de mii, iar copiii mor pe capete în spitale.

 

Aceasta este imaginea României în afara țării conturată bineînțeles cu ajutorul înalților demnitari, acuzați de corupție, care se țin cu dinții de scaune. Cu așa reclamă, nu este de mirare că nu doar refugiații fug de țara noastră, ci și proprii cetățeni care își caută un trai mai bun în afara granițelor.

 

Urmăriți mai jos reportajul în întregime.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel