Europol, mesaj pentru românul care flutura arma și amenința că aruncă în aer polițiștii: „Dorință îndeplinită”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Un român s-a filmat cu un pistol și o grenadă, chemând poliția să-l aresteze Aveți veste antiglonț
Un român s-a filmat cu un pistol și o grenadă, chemând poliția să-l aresteze Aveți veste antiglonț

Un bărbat din Dâmbovița s-a filmat când amenință că dacă polițiștii vin să îl ridice îi va împușca și arată cum încarcă arma. Chiar îi invită pe oamenii legii la el acasă, întrebând dacă au vestă antiglonț, în timp ce arată o bombă. Polițiștii din cadrul Europol au transmis: „Dorință îndeplinită”.

Bărbatul din Dâmbovița își începe filmarea în timp ce se droghează. De altfel, lui i s-a făcut dosar penal pentru că a fost prins de polițiști în timp ce conducea sub influența stupefiantelor.

Vezi aici: Un român s-a filmat cu un pistol și o grenadă, chemând poliția să-l aresteze: "Aveți veste antiglonț?"

„Vreau să vină să îmi spargă și mie ușa acum”, spune bărbatul în imaginile filmate, în timp ce arată arma. „Să nu zică că dau cu cauciuc. Vreau doar să îmi spargă ușa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie, nu mă duc pentru că m-ai prins pe mine drogat la volan. Dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc”, amenință bărbatul. Apoi continuă: „Sparge-mi ușa, dar să fii pregătit când spagi. Și nu să vii cu 2 - 3 inși, că degeaba veniți 2 - 3 inși. Aveți veste antiglonț? Ia uite-o”, mai spune bărbatul, în timp ce arată o bombă

Imaginile au ajuns la polițiști, iar sindicaliștii de la Europol chiar le-au postat și pe pagina lor oficială de Facebook, spunând că „dorința i-a fost îndeplinită” bărbatului.

Europol, mesaj pentru românul care amenința că aruncă în aer polițiștii

 

„În după-amiază acestei zile colegii noștri din cadrul IPJ Dâmbovița l-au reținut pe interlopul care i-a invitat la el acasă pentru a-i împușca și pentru a-i arunca în aer din cauza faptului că au <îndrăznit> să-i întocmească un dosar penal pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism sub influența substanțelor stupefiante”, spun oamenii legii.

În prezent se fac cercetări pentru a stabili proveniența armelor pe care le afișa dâmbovițeanul, precum și substanța pe care acesta o inhala în momentul în care adresa polițiștilor amenințări cu moartea prin intermediul clipului postat pe Facebook.

„Vom urmări cu interes modul în care procurorii se vor pronunța asupra infracțiunii de ultraj având în vedere că în cursul acestui an, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru că a amenințat un judecător printr-un document transmis prin fax, comparativ cu situația din județul Dâmbovița unde interlopul a prezentat în mod explicit armele cu care a amenințat că îi va omorî pe polițiștii care îi vor bate la ușă”, mai spun polițiștii din cadrul Europol, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel