Un român s-a filmat cu un pistol și o grenadă, chemând poliția să-l aresteze: "Aveți veste antiglonț?"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un român s-a filmat cu un pistol și o grenadă, chemând poliția să-l aresteze Aveți veste antiglonț
Un român s-a filmat cu un pistol și o grenadă, chemând poliția să-l aresteze Aveți veste antiglonț

Un bărbat de 40 ani din Târgoviște a fost reținut, luni, după ce s-a filmat amenințându-i pe polițiști cu un pistol și o grenadă. El i-a chemat să vină să-l aresteze și le-a dat adresa completă, avertizându-i să nu vină doar "doi-trei inși".

Cu o zi înainte, individul provocase un accident rutier, iar la control a reieșit că el consumase droguri. În filmarea postată pe Facebook de Sindicatul Europol, bărbatul apare trăgând pe nas o substanță pe nas, apoi bea dintr-un pahar și spune că "toată lumea trage". Ulterior, a invitat poliția "să vină să-mi spargă ușa", arătând la cameră un încărcător cu gloanțe, pe care îl bagă în pistol. 

Bărbatul mai spune că nu va merge la închisoare, pentru că a condus sub influența drogurilor și a repetat invitația ca polițiștii să vină să-i spargă ușa. "Da' să vii pregătit când vii să spargi, nu să vii cu doi-trei inși. Că degeaba vii cu doi-trei inși... aveți veste antiglonț?", mai spune el, arătând o grenadă la cameră, după care își dă adresa completă, cu etaj și număr de apartament.  

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dâmbovița, sub coordonarea procurorului de caz, față de bărbatul 40 de ani, din municipiul Târgoviște, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cel în cauză va fi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând ca pe parcursul zilei de mâine, 3 august, sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei masuri preventive.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel