„Este o minune că a supraviețuit”. O ceartă între români s-a încheiat cu unul dintre ei la spital, în Italia: Vecinii au auzit țipetele, însă victima a sunat la carabinieri

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
„Este o minune că a supraviețuit”. O ceartă între români s-a încheiat cu unul dintre ei la spital, în Italia: Vecinii au auzit țipetele, însă victima a sunat la carabinieri
„Este o minune că a supraviețuit”. O ceartă între români s-a încheiat cu unul dintre ei la spital, în Italia: Vecinii au auzit țipetele, însă victima a sunat la carabinieri

Un român, în vârstă de 20 de ani, a ajuns la spital în stare gravă după o ceartă cu un conațional, în Manciano din Italia.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un apartament din centrul istoric al orașului Manciano din Italia, mai mulți români au fost protagoniștii unei dispute. Conform celor reconstituite de carabinieri, care fac acum cercetările, se pare că a izbucnit o ceartă care s-a încheiat cu unul dintre protagonişti zburând pe fereastră. 

„O adevărată capcană!” Doi români au făcut viața un coșmar unor tineri din Italia: Victimele s-au baricadat în casă de teama lor

 

„Este o minune că a supraviețuit”

 

Se pare că în timpul ceartei unul dintre băieți l-a aruncat pe celălalt de pe terasă, făcându-l să cadă de la o înălțime de vreo trei metri. Din fericire, căderea a fost amortizată și tânărul de 20 de ani a cerut ajutor datorită telefonului mobil din buzunar care a rămas intact în ciuda căderii.

La fața locului a sosit imediat ambulanța serviciului sanitar de urgență Manciano, iar românul a fost transportat în cod galben la spitalul Misericordia din Grosseto, cu multe vânătăi, dar fără leziuni care să-i pună viața în pericol. Acum va fi necesar să se stabilească ce s-a întâmplat în acea casă în timpul ceartei.

2. -imagine fara descriere- (este-o-minune-ca-a-supravietuit--o-cearta-intre-romani-s-a-incheiat-cu-unul-dintre-ei-la-spital--in-italia-vecinii-au-auzit-tipetele--insa-victima-a-sunat-la-carabinieri-2.jpg)

Carabinierii stației Manciano, împreună cu cei ai nucleului operațional Grosseto, investighează pe larg pentru a înțelege de ce s-a declanșat atâta violență într-o casă noaptea, cel mai probabil din cauza excesului de alcool. Violență care chiar l-ar fi putut costa scump pe tânărul român de 20 de ani. „Dată fiind înălțimea de la care a căzut, este o minune că a supraviețuit”, spun jurnaliștii de la lanazione.it.

Italia. Tragedie de Crăciun. Un român a fost găsit fără suflare într-un centru de primire Caritas: „Pare a fi un 'om invizibil'"

 

Vecinii au auzit țipetele din apartamentul românilor

 

Carabinierii vor trebui să investigheze și cercul de prieteni care au fost prezenți la încăierare pentru a reconstrui exact ce s-a întâmplat. Militarii, pe tot parcursul zilei de ieri, au căutat și diverse mărturii ale vecinilor, care au auzit țipetele din apartament, înaintea sfârșitului dramatic.

„Va fi important să reconstruim scena și să audiem mai multe persoane pentru a înțelege ce s-a întâmplat. Victima, care este de origine română, nu vorbește italiană”, au transmis oamenii legii.

Italia. O badantă româncă s-a stins în a treia zi de Crăciun. Rodica s-a prăbușit din senin pe stradă

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel