Italia. Tragedie de Crăciun. Un român a fost găsit fără suflare într-un centru de primire Caritas: „Pare a fi un 'om invizibil'"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 47 de ani a murit în patul său  într-un centru de primire Caritas din regiunea Ancona, Italia. Cauzele sunt în curs de investigare. Se pare că bărbatul nu avea aparținători.

Tragedie de Crăciun la centrul de primire "Don Luigi Palazzolo" din Senigallia. După-amiază, carabinierii și personalul 118 au intervenit la apelul unor voluntari care au găsit în patul său, fără viață, un bărbat de 47 de ani, de origine română, care era client al unității.

Bărbatul ajunsese în oraș în ultimele zile și își petrecuse sărbătorile de Crăciun la centrul Caritas. Există acum un mister cu privire la ceea ce s-a întâmplat ieri, la descoperirea de la începutul după-amiezii, când carabinierii și personalul medical sosit la fața locului au constatat decesul.

Potrivit primelor cercetări, nu au fost implicate alte persoane, deși cadavrul rămâne la dispoziția Autorității Judiciare. Investigațiile continuă pentru a confirma că decesul s-a datorat unor cauze naturale și se crede că a fost provocat de o boală. Identitatea bărbatului este strict confidențială, la fel ca și ancheta: militarii vor audia o parte dintre oaspeții și voluntarii instituției.

Italia. Tragedie de Crăciun. Un român a fost găsit fără suflare într-un centru de primire Caritas

 

Totdată, oamenii legii cercetează și trecutul bărbatului pentru a înțelege dacă acesta suferea de vreo patologie anume care i-ar fi putut cauza moartea. Există încă noduri nerezolvate care trebuie dezlegate pentru a confirma ipoteza bolii și va fi nevoie de o autopsie pentru a clarifica cauza morții.

Este un caz neobișnuit, care se întâmplă tocmai în perioada Crăciunului, când persoanele aflate în dificultate se simt și mai singure și, datorită centrelor de primire, reușesc să regăsească puțină căldură. Nu a fost cazul lui C. T., bărbatul găsit fără viață ieri după-amiază, care, din primele cercetări, ar părea a fi un "om invizibil", după toate aparențele.

„Pare a fi un 'om invizibil'"

 

În cursul zilei de astăzi vor fi efectuate investigații suplimentare pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu românul de 47 de ani, în timp ce data autopsiei nu a fost încă stabilită, care, nu este exclus, ar putea fi chiar astăzi. În următoarele ore, investigațiile militarilor, combinate cu examenele medicale care vor fi efectuate pe corpul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, vor fi decisive pentru a cunoaște cauza morții premature a acestuia, potrivit Il Resto del Carlino.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel