Elveția. Un cuplu de tineri ROMÂNI a salvat-o pe bona SECHESTRATĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Carmen Chiş, fostă învăţătoare şi bona unei românce din Elveţia, sechestrată în casă de aceasta, a fost salvată de un cuplu de tineri români, anunță Observator.  

Femeia fusese închisă în casă, fără bani şi mâncare, de femeia care o angajase, tot o româncă. Ea a apelat la ajutorul Observator, prin intermediul fiicei sale.

Un cuplu de români s-a implicat şi a intervenit la adresa indicată de fiica femeii, de unde a preluat-o pe doamna Chiş în siguranţă, urmând să o ajute şi cu biletul de avion spre casă.

Citește și Elveția. Bonă ROMÂNCĂ, SECHESTRATĂ de o conațională: „Sunt disperată, terorizată, umilită. Va implor, ajutați-mă!"

Atât doamna Chiş, cât şi fiica acesteia, Manolache Anne Mary, sunt profund recunoscătoare românilor care au sărit să le ajute, cazul terminându-se cu bine chiar înainte ca autorităţile să intervină oficial.

„Pe mama a preluat-o o familie de tineri români, este în sigurantă, urmează să i se cumpere şi bilet de avion şi să vină acasă. M-a sunat foarte multă lume, nu mi-a venit să cred, mulţi credeau că e o glumă proastă, cum să facă românii aşa ceva, ca suntem o comunitate foarte strânsă aici. Asta e, pădure fără uscăciuni nu se poate”, a precizat Manolache Anne Mary, fiica femeii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel