El este șoferul român de TIR care a reușit să evite, în ultima secundă, să calce femeia de 90 de ani care îi sărise în față

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

El este şoferul român  de TIR care a reuşit să evite în ultima secundă o femeie de 90 de ani care îi sărise în faţă. Georgian are  37 de ani, este căsătorit şi are un copil mic ce îl așteaptă acasă.

Șoferul a reușit să ocolească în mod spectaculos o femeie care i-a ieșit în cale pe o șosea din județul Galați. După ce a evitat pietonul, a reușit să controleze autovehiculul care a intrat pe contrasens și a lovit gardul unei case.

Evenimentul produs în Galaţi a fost surprins de o cameră de supraveghere. Buzoianul în vârstă de 37 de ani a început să strângă numeroase mesaje de apreciere pe reţelele de socializare. Evenimentul rutier a avut loc miercuri dimineaţă, pe DN 2B, în localitatea Movileni, din judeţul Galaţi.  

Vezi și: Imagini de infarct: Un TIR evită milimetric o femeie de 90 de ani aflată pe șosea: Bătrâna a fost AMENDATĂ (VIDEO)

”Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din judeţul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor şi semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galaţi către comuna Şendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcţia de deplasare şi oprindu-se în gardul unui imobil”, a transmis IPJ Galaţi.  

El este șoferul român de TIR care a reușit să evite, la milimetru, femeia de 90 de ani

 

După incident, bătrâna şi-a continuat drumul, fiind identificată ulterior cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Femeia de 90 de ani a fost amendată cu 435 de lei pentru traversare neregulamentară. Totodată, din imagini se observă cum pe şosea rulează un autoturism, al cărui şofer, din fericire, conduce prudent, cu viteză redusă, evitând la rându-i impactul cu TIR-ul în momentul în care acesta intră pe contrasens pentru a evita să o accidenteze pe femeie, relatează Adevărul.   

Din imaginile care au fost făcute publice de Poliţia Galaţi se observă cum bătrâna se angajează în traversarea şoselei prin loc nepermis iar când îşi dă seama că e pe cale de a fi lovită de TIR nu face cale întoarsă pe marginea drumului, ci pur si simplu aleargă în faţa autovehiculului. Şoferul camionului trage de volan, intră pe contrasens, evită la milimetru pietonul, dar intră în gardul unei gospodării pe care-l distruge. Reuşeşte să evite o tragedie în timp ce bătrâna care scapă cu viaţă ca prin urechile acului îşi vede de drum.  

Georgian Dinu, şoferul de TIR care a reuşit să evite producerea unei tragedii, are 37 de ani, este căsătorit şi îl aşteaptă acasă un copil mic. Colaboratorii lui au numai laude la adresa şoferului care, după apariţia imaginilor cu accidentul din Galaţi, strânge continuu pe reţelele de socializare numai mesaje de apreciere.


Continuarea pe Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel