El este românul mort în Italia, după ce a fost strivit de un lift: Nicolae avea 30 de ani și lasă în urmă trei copii mici

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Nicolae avea 30 de ani și trei copii mici când a murit într-un tragic accident de muncă, după ce a fost strivit de contragreutatea unui lift într-un azil de bătrâni din Italia. El era totodată patronul firmei care se ocupa de întreținerea și repararea ascensoarelor în acea unitate. Nicolae lasă în urmă trei copii mici și o familie îngenuncheată de durere.  

Sătmăreanul Nicolae C., în vârstă de doar 30 de ani, din localitatea Turț, județul Satu Mare, și-a pierdut viața într-un tragic accident în Italia. Nicolae a lăsat în urma sa o soție și trei copilași, relatează presa locală.

Șantierul era aproape finalizat, iar pentru Nicolae C., un muncitor de 30 de ani din Labico (Roma), erau ultimele zile de muncă la un azil de bătrâni din Arco, în provincia Trento, însă ghinionul a făcut ca el să fie implicat într-un accident mortal.

Vezi mai multe: Italia. Tânăr român, patronul unei firme, mort după ce a fost strivit de un lift

Bărbatul locuia de ceva timp în Bolzano - după cum a relatat site-ul Tg3 del Trentino - și era proprietarul unei companii specializate care subcontracta lucrările din cadrul unității, care se afla în plină expansiune.

Nicolae lasă în urmă trei copii mici

 

Nicolae era proprietarul unei firme care se ocupa cu întreținerea lifturilor. Tragedia s-a întâmplat marți, 21 decembrie 2021, după ce liftul unui azil din localitatea Arco, Italia, a căzut peste el, strivindu-l.

Marți seară, în jurul orei 20.00, Nicolae suda într-unul dintre cele trei lifturi ale clădirii împreună cu unul dintre angajații săi. Când colegii săi nu l-au mai văzut întorcându-se la sfârșitul turei, au început să-l caute și l-au găsit mort pe fundul puțului liftului, unde lucra la prelungire. Încercările de a-l resuscita au fost zadarnice.

Ancheta efectuată de inspectorii în muncă și polițiști relevă că Nicolae se ocupa cu sudarea unor elemente situate în puțul liftului, solicitându-i unui coleg să îi aducă niște unelte. Moment în care o contragreutate a cedat și a căzut peste sătmărean. Din păcate, Nicolae a murit la scurt timp după accident.

2. -imagine fara descriere- (satmarean-decedat-in-italia.jpg)

El este românul mort în Italia, după ce a fost strivit de un lift

 

Miercuri, vestea a ajuns în orașul de lângă Roma, din nordul Italiei, lăsându-i pe prietenii săi și pe toți cei care îl cunoșteau, precum și pe familia sa, într-o suferință totală.

Nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce s-a întâmplat la Trento", a scris pe Facebook primarul din Labico, Danilo Giovannoli: "Încă un deces la locul de muncă, de data aceasta un tânăr din Labico, de numai 30 de ani, care își lasă soția și cei trei copii. Am primit acum câteva minute un mesaj de la soția lui Nicolae C..  Mi-am dat întreaga disponibilitate doamnei pentru orice solicitare".

Este al doilea sătmărean care își pierde viața într-un accident de muncă, după ce Dănuț C. (24 de ani), din Valea Seacă, și-a pierdut viața într-un teribil accident de muncă petrecut în Belgia. Potrivit presei locale, tânărul a decedat după ce o parte din plafonul unei clădiri a cedat și a căzut peste muncitorii care lucrau la renovarea imobilului.

Vezi mai multe: El este românul mort după ce a fost strivit de un tavan prăbușit, în Belgia. „De ce, Doamne, mi-ai luat omul cel mai drag de pe Pământ“

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel