El este Cristian, românul mort în cumplitul accident de TIR în Spania: Fost olimpic național, a lăsat în urmă doi copii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cristian este românul care a pierit accident rutier petrecut pe o autostradă din Burgos, Spania. Bărbatul era originar din Zalău și avea 45 de ani, era căsătorit şi avea doi băieţi.

Un bărbat de 45 de ani din Sălaj şi-a pierdut viaţa în urma unui accident grav. Tragedia s-a petrecut joi după-amiază, în jurul 14.30, pe Autostrada A-1, în apropiere de oraşul Quintanilla de la Mata din provincia Burgos în comunitatea autonomă Castilia-Leon.

După ora 14.30, la 112 a fost anunțată la o coliziune între un camion și o dubă pe drumul menționat mai sus, în care vehiculul greu a căzut pe un terasament, lăsându-l pe șoferul acestuia prins în cabină.

Vezi mai multe: Spania. Cunoscut patron român de restaurant, mort într-un accident cumplit: S-a răsturnat cu camionul

Aflat la volanul camionului său, Cristian C. a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului camionul a părăsit carosabilul, s-a răsturnat pe un terasament şi a rămas cu roţile în sus.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie de la Lerma – sat din provincia Burgos, echipaje de la Garda Civilă Rutieră, echipaje medicale, chiar şi elicopter medical.

Din păcate, şoferul nu a mai avut nicio şansă. Trupul neînsufleţit a fost extras dintre fiarele contorsionate ale cabinei autovehicului. Ca urmare, echipajele medicale ajunse la faţa locului nu au mai avut decât de constate decesul.

Cine era Cristian, românul decedat în cumplitul accident din Spania

 

Cristian C. s-a născut la Zalău pe data de 21 septembrie 1976 într-o familie numeroasă, cu cinci copii. A avut trei băieţi şi o soră, el fiind cel mai mic dintre băieţi. A urmat cursurile Şcolii Gimnaziale “Simion Bărnuţiu” din Zalău. Mai apoi, a absolvit Colegiul Naţional “SILVANIA” – secţia matematică-fizică. Nu avea studii superioare, însă prietenii spun că Cristi era un om capabil, un om isteţ şi extrem de inteligent, potrivit sportulsalajean.ro.

Potrvit presei iberice, Cristian era cunoscut și apreciat de comunitatea care îl adoptase. Era  foarte cunoscut în orașul Raudense pentru că a condus ani de zile un restaurant, potrivit cadenaser.es. 

Totodată, era extrem de harnic şi gospodar. Familia sa deţinea o mică fermă de animale în oraş, iar Cristian muncea zilnic acolo. Asta nu l-a oprit să obţină rezultate remarcabile la şcoală. În şcoala gimnazială, a fost olimpic la istorie. Cristian a fost premiat la faza naţională la Olimpiadei de istorie!

La fel ca şi mulţi alţi tineri români, a încercat să îşi găsească fericirea în afara graniţelor. Acum vreo 20 de ani, s-a dus la muncă în Spania. Ulterior, a fost urmat şi de soţia sa, Mihaela Ioana. Au venit şi copiii, doi băieţi, pe care îi iubea nespus.

S-au stabilit în Roa de Duero, un oraş din provincia Burgos. Erau o familie fericită şi împlinită. Acum, cei doi copii au rămas fără tatăl lor, iar soția sa, fără cel alături de care își dorea să îmbătrânească...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel