Spania. Cunoscut patron român de restaurant, mort într-un accident cumplit: S-a răsturnat cu camionul

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer de camion, originar din România și cunoscut patron de restaurant în Raudense, mort pe A-1, după ce s-a ciocnit cu o mașină și a căzut pe un terasament. Incidentul a avut loc ieri, după ora 14.30, în municipalitatea Quintanilla de la Matadin Spania.

Un șofer de camion român, rezident în Roa, a murit, joi după-amiază, într-un accident de circulație pe A-1, în municipalitatea Quintanilla de la Mata.

După ora 14.30, la 112 a fost anunțată la o coliziune între un camion și un autoturism pe drumul menționat mai sus, în care vehiculul greu a căzut pe un terasament, lăsându-l pe șoferul acestuia prins în cabină.

Sacyl a anunțat poliția rutieră, Brigada de pompieri din Lerma, Aranda și Emergencias Sanitarias, care a mobilizat echipa medicală din Lerma, o ambulanță de suport vital de bază și un elicopter medicalizat.

La fața locului, medicii nu au putut decât să confirme decesul șoferului camionului, care era român și foarte cunoscut în orașul Raudense pentru că a condus ani de zile un restaurant, potrivit cadenaser.es.

Șoferi români, arestați în Spania

 

Un alt șofer român de camion a fost reclamat pentru conducere imprudentă pe N-121-A, Spania. Agenții poliției l-au arestat după ce l-au verificat și au descoperit că acesta era dat în urmărire. 

Polițiștii au prins un camionagiu de origine română în Bera, în momentul în care urma să i se comunice o contravenție foarte gravă pentru conducere imprudentă la Legasa (N-121-A), pentru depășire pe linie continuă, faptă pe care a comis-o de trei ori consecutiv. 

Grație datelor furnizate prin colaborarea cetățenilor, o patrulă din Elizondo a localizat vehiculul într-un poligon și, în activitatea de identificare a șoferului, s-a constatat că acesta era căutat pentru o infracțiune comisă în Madrid, faptă pentru care a fost arestat și transferat la secția de poliție.

Tot recent, un alt șofer român a fost descoperit cu droguri de poliția spaniolă. Magistrații Judecătoriei din El Vendrell l-au trimis, duminică, în arest preventiv, fără cauțiune, pe un șofer român, de 29 de ani, acuzat că este implicat într-o infracțiune de trafic de droguri.

Potrivit unor surse apropiate anchetei o patrulă s-a deplasat la zona industrială Roques Planes din Torredembarra, după ce a primit un apel, în după-amiaza zilei de vineri, 4 martie. Martorul a anunțat un că a văzut un camion parcat, iar două persoane transferau, dintr-un automobil Audi de culoare neagră, niște genți mari.

Patrula a sosit în câteva minute la fața locului. Agenții au ajuns la camion, unde l-au interceptat pe șoferul român. Acesta a fost arestat, iar polițiștii i-au confiscat circa 800 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel