Ea este tânăra româncă ucisă de mașina poliției pe trecerea de pietoni, în a treia zi de Crăciun: „Suflet bun, nu te vom uita niciodată”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Ea este tânăra româncă ucisă de mașina poliției pe trecerea de pietoni, în a treia zi de Crăciun: „Suflet bun, nu te vom uita niciodată”
Ea este tânăra româncă ucisă de mașina poliției pe trecerea de pietoni, în a treia zi de Crăciun: „Suflet bun, nu te vom uita niciodată”

Sfârșit cumplit pentru un tânără în vârstă de 21 ani, seara trecută, pe un drum din orașul Agnita, județul Sibiu. Hoini Bartos a murit după ce un polițist aflat la volanul unei autospeciale a lovit-o în plin pe fata care traversa strada. Medicii sosiți la locul accidentului au încercat să o readucă la viață, însă efortul lor a fost în zadar.

Tragedia a avut loc în jurul orei 21:30, pe strada 1 Decembrie din oraşul Agnita.

Polițistul se afla în timpul serviciului și conducea autospeciala pe direcţia Agnita - Sighişoara când a spulberat-o pe tânăra de 21 de ani, care traversa strada, relatează Observator. Poliţia Judeţeană Sibiu a demarat o anchetă internă, în funcție de rezultatul căreia se vor şi măsurile legale în consecinţă. 

„În această seară, în jurul orei 21,30, pe strada 1 Decembrie din orașul Agnita, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un polițist din cadrul Postului de Poliție Brădeni, aflat la volanul unei autospeciale de poliție. Din primele cercetări efectuate la locul producerii evenimentului, a rezultat faptul că polițistul, aflat în timpul serviciului, în timp ce conducea autospeciala pe direcția Agnita – Sighișoara, ar fi lovit o tânără în vârstă de 21 de ani, localnică, ce traversa partea carosabilă. Din păcate, rănile suferite în urma impactului au dus la decesul tinerei. 

În cauză, se întocmesc actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul”, a transmis, luni seară, IPJ Sibiu.

De asemenea, Poliţia Judeţeană Sibiu a precizat că se efectuează verificări interne cu privire la respectarea de către poliţist a normelor de conduita profesională, iar în funcţie de rezultatul anchetei penale, vor fi luate măsuri legale în consecinţă. 

 

Hoini, plânsă de familie și prieteni

 

Hoini, plânsă de familie și prieteni: „Un om frumos la suflet și la chip a plecat prea devreme!”

Hoini Bartos avea doar 21 de ani și era de loc din Agnita. A urmat cursurile Școlii Gimnaziale „Georg Daniel Teutsch” și fusese elevă a Colegiului Tehnic „A.T.Laurian”.

Pe rețelele se socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe. 

„Viața e nedreaptă!!!! Un om frumos la suflet și la chip a plecat prea devreme!! A fost o luptătoare, un copil care și-a dorit o viață mai bună, o viață cu prieteni mulți și lipsită de griji. A muncit din greu de la vârsta de 16 ani ca să se întrețină și a fost apreciată pentru tot ce a însemnat ea, Hoini Bartos! E dureros să vezi că o viață de copil se termină așa, e dureros să crezi că nu mai e!!! Am cunoscut-o, am îndrăgit-o pentru tot ce a însemnat Hoini, a fost copilul care însuflețea pe toată lumea cu bună dispoziție. Amintirile frumoase împreună cu Hoini vor rămâne pentru totdeauna! Am avut o ultimă intalnire in luna octombrie la școală, era mândră si bucuroasă pentru tot ceea ce a realizat, avea regrete că a terminat școala și nu mai este împreună cu colegii ei!! 

Nu te voi uita Hoini, nu voi uita amintirile împreună, nu voi uita veselia ta si bunătatea sufletească! Drum lin în ceruri, odihnește-te în pace!!”.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, Sincere condoleante, Dumnezeu sa o odihnească în pace. Vei Ramane mereu in INIMILE si Gandurile noastre Hoini Bartos”.

„Dumnezeu sa te ierte, inima frumoasa! Nu o sa te uitam, niciodată! O sa rămâi mereu in inima mea! Te iubesc iubi!”.

„Suflet bun nu te vom uita niciodata ai plecat prea devreme dintre noi drum lin spre ingeri”.

Ultima postare pe Facebook a fetei a fost făcută chiar în ziua Nașterii Domnului, pe 25 decembrie, când Hoini le-a urat prietenilor ei Crăciun fericit!

 

Două zile mai târziu, tânăra avea să-și piardă viața, lovită mortal de o autospecială de poliție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel