Durere nemărginită pentru fiul românilor uciși în Italia. Emilian și-a pierdut mama, tatăl și sora într-o secundă: „M-am trezit fără familie” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Patru morți în urma unui accident teribil care s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni în zona Triestina-Portegrandi din municipiul Quarto d’Altino, Italia. O familie întreagă de români și femeia care conducea celălalt vehicul implicat au murit pe loc.

Se întorceau acasă la Jesolo din gara Mestre. Mama- Tatiana Celina, în vârstă de 40 de ani, și tatăl- Francisc Ciobanu, în vârstă de 45 de ani, de origine română, plecaseră să-și ia fiica, pe Diana Francesca, în vârstă de 21 de ani, sosită dintr-o excursie din Toscana.

Este aproape miezul nopții și mașina lor circulă pe dreapta Triestinei, în Quarto d’Altino. O mașină mică face o depășire și intră pe banda opusă. La volan se afla Jyotika Piaser, o tânără de 29 de ani de origine indiană, care se îndrepta spre casa ei din San Donà di Piave din Mestre, după o seară într-un bar.

E un moment devastator, fără urme de frânare. Impactul este violent, inevitabil. Mașina românilor se izbește puternic și se prăbușește în șanț. Vehiculul tinerei se rotește, dar rămâne pe drum cu farurile stinse. Toți patru mor instantaneu.

 

Scena tragediei este groaznică

 

Câteva minute mai târziu ar fi putut avea loc un alt accident. Două persoane de 60 de ani, la bordul mașinii lor, se trezesc în fața mașinii lui Jyotika și evită accidentul, lovind-o din lateral. Acum sunt internați cu răni ușoare, în stare de șoc.

Câțiva tineri care ajung la scurt timp după aceea se opresc și țintesc farurile spre locul tragediei. Scena este groaznică. Aceștia trag un semnal de alarmă carabinierilor și pompierilor, dar încercările de a-i reînvia sunt inutile.

 

„M-am trezit fără familie”

 

Comunitatea Jesolo se adună în jurul lui Emilian, fiul în vârstă de 19 ani al lui Francisc și Tatiana. El îi aștepta acasă pe părinți și pe sora lui. 

„M-am trezit fără familie”, spune Emilian, care și-a pierdut mama, tatăl și sora în impactul teribil de duminică seara. În ciuda durerii mari, vrea să pregătească un videoclip cu fotografiile lor și muzica pe care o iubeau.

 

Mai presus de toate, Emilian vrea să continue școala, Institutul Tehnic Pacinotti din Mestre, „pentru că ei și-ar fi dorit asta”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel