Familie întreagă de români, moartă în Italia, într-un groaznic accident rutier - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Patru morți în urma unui accident teribil care s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni în zona Triestina-Portegrandi din municipiul Quarto d’Altino, Italia. O familie întreagă de români și femeia care conducea celălalt vehicul implicat au murit pe loc.

Tragedia s-a produs ca urmare a unei coliziuni frontale care a avut loc duminică, la ora 23.30, în regiunea venețiană. Bilanțul este unul foarte grav: patru morți, dintre care trei români. 

La fața locului au intervenit patrule de poliție și autovehicule ale pompierilor și SUEM pentru operațiunile de siguranță și salvare a persoanelor implicate. O mașină Toyota și un break Ford Focus s-au ciocnit duminică la ora 23.30.

 

O familie întreagă de români a murit în accident

 

Ocupanții primului autoturism au murit pe loc: mama care conducea, Tatiana Celina Ciobanu, în vârstă de 40 de ani, tatăl Francisc Marita Ciobanu, în vârstă de 45 de ani, și fiica Diana Francesca Ciobanu, în vârstă de 21 de ani, de origine română și cu domiciliul în Jesolo.

4. -imagine fara descriere- (familie-intreaga-de-romani--moarta-in-italia--intr-un-groaznic-accident-rutier-4.jpg)

La scurt timp după sosirea ajutorului a murit și femeia care conducea cel de-al doilea vehicul: Jyotika Piaser, de origine indiană, în vârstă de 29 de ani, care locuiește în Mestre.

2. -imagine fara descriere- (familie-intreaga-de-romani--moarta-in-italia--intr-un-groaznic-accident-rutier-2.jpg)

Investigațiile carabinierilor din stația San Donà di Piave sunt în desfășurare pe această temă pentru a înțelege cauzele care au dus la ceea ce este încă un masacru pe drumurile din Veneto.

 

Trei mașini, implicate în tragedie

 

A fost implicată și o a treia mașină, un Mercedes care a lovit Toyota imediat după accident. La bordul vehiculului, un bărbat de 65 de ani din Treviso, care se afla împreună cu însoțitorul său de 62 de ani din Mestre. Dus la Urgențe și apoi externat imediat pentru că practic era nevătămat, dar în stare de șoc pentru cele întâmplate.

3. -imagine fara descriere- (familie-intreaga-de-romani--moarta-in-italia--intr-un-groaznic-accident-rutier-3.jpg)

Bărbatul a observat mașina românilor pe carosabil abia înainte să o lovească deoarece ambele vehicule implicate în față erau cu farurile stinse, așa că în depărtare drumul era liber.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel