După ce Dragnea s-a etalat cu noua iubită, și Irina Tănase a ieșit la rampă cu noua relație cu un miliardar celebru

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Liviu Dragnea ar fi început o nouă relație după despărțirea de Irina Tănase. Politicianul ar fi acum împreună cu o altă tânără, în vârstă de 25 de ani. Nici fosta sa iubită nu ar fi singură, Irina având acum o relație cu un miliardar libanez, în vârstă de 53 de ani, supranumit Regele Medicamentelor.

Liviu Dragnea iubește din nou după despărțirea de Irina Tănase. Politicianul ar fi înlocuit-o pe fosta iubita cu o altă tânără, în vârstă de 25 de ani, pe nume Oana Leonte, o tânără profesoară de franceză.

Liviu Dragnea pare că nu a pierdut vremea şi ar avea o nouă iubită tânără, anunță România TV. Buzoianca Oana Leonte, tânăra profesoară de franceză, este dovada că APP, partidul lui Liviu Dragnea, chiar aduce generația nouă în politica românească. Şi nu numai, dacă ar fi să dăm crezare bârfelor din culisele politicii româneşti. Oficial, nici fostul lider PSD, nici tânăra politician din APP nu au confirmat relaţia.

Vezi și: Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită. Cine este tânăra de 25 de ani care ar fi înlocuit-o pe Irina Tănase

Aceasta a absolvit facultatea de limbi străine și are 25 de ani. „De mai bine de jumătate de an Alianța Pentru Patrie este casa mea, este a doua mea casa, si cumva eu îmi doresc foarte mult sa atrag lângă mine foarte multi tineri”.

După ce Dragnea s-a etalat cu noua iubită, și Irina Tănase a ieșit la rampă cu noua relație cu un miliardar celebru

 

Și Irina Tănase pare că a trecut peste decepția despărțirii de Liviu Dragnea. 

Ea este într-o relație cu un miliardar libanez, în vârstă de 53 de ani. Roger El Akoury este poreclit Regele Medicamentelor, pentru câteva tunuri pe care le-a dat pe această piață, și în trecut a fost într-o relație cu Ana Lesko.  Afaceristul de origine libaneză este  unul dintre fondatorii A&D Pharma, un jucător puternic pe piața serviciilor medicale, din România.

În luna mai a anului 2022, el a fost văzut alături de Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. La scurt timp, le-a fost atribuită o posibilă relație romantică, însă imaginile cu cei doi îi prezintă și alături de alte persoane, existând posibilitatea unei întâlniri nevinovate de afaceri.

Despre viața particulară a celui supranumit Regele Medicamentelor sunt cunoscute puține detalii. Se știe că a trait o idilă cu Anna Lesko, între 2005 și 2006. S-a spus la acea vreme că libanezul, căruia conturile „îi dau pe dinafară” de bani, ar fi fost șocat de pretențiile financiare ale artistei.

Irina și Dragnea au fost împreună opt ani, iar despărțirea a survenit brusc, printr-un SMS, atunci când politicianul a aflat că este înșelat.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus atunci Irina Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel