Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită. Cine este tânăra de 25 de ani care ar fi înlocuit-o pe Irina Tănase - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită. Cine este tânăra de 25 de ani care ar fi înlocuit-o pe Irina Tănase. FOTO: captură romaniatv.net
Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită. Cine este tânăra de 25 de ani care ar fi înlocuit-o pe Irina Tănase. FOTO: captură romaniatv.net

Liviu Dragnea iubește din nou după despărțirea de Irina Tănase. Politicianul ar fi înlocuit-o pe fosta iubita cu o altă tânără, în vârstă de 25 de ani, pe nume Oana Leonte, o tânără profesoară de franceză.

Despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase a surprins pe toată lumea. Cei doi au trecut prin multe momente dificile, dar se pare că fostul politician ar fi suspectat-o de trădare.  Fostul lider PSD ar fi părăsit-o pe Irina prin intermediul unui SMS, apoi ar fi blocat-o fără să-i dea dreptul la replică.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus atunci Irina Tănase.

 

Liviu Dragnea ar avea o nouă iubită tânără

 

Liviu Dragnea pare că nu a pierdut vremea şi ar avea o nouă iubită tânără, anunță România TV. Buzoianca Oana Leonte, tânăra profesoară de franceză, este dovada că APP, partidul lui Liviu Dragnea, chiar aduce generația nouă în politica românească. Şi nu numai, dacă ar fi să dăm crezare bârfelor din culisele politicii româneşti. Oficial, nici fostul lider PSD, nici tânăra politician din APP nu au confirmat relaţia.

2. Liviu Drag... (liviu-dragnea-ar-avea-o-noua-iubita--cine-este-tanara-de-25-de-ani-care-ar-fi-inlocuit-o-pe-irina-tanase-3.jpg)

Aceasta a absolvit facultatea de limbi străine și are 25 de ani. „De mai bine de jumatate de an Alianta Pentru Patrie este casa mea, este a doua mea casa, si cumva eu imi doresc foarte mult sa atrag langa mine foarte multi tineri.”

Oana Leonte a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu”, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și este masterand în Sociologie. A activat în echipa de volei a CSS Buzău, a fost model și a publicat un volum de versuri în timpul liceului. Leonte a fost, timp de șase luni, secretar general al APP Sectorul 1 și, conform unor surse locale, ar face jocurile la APP Buzău.

„Într-o lume polarizată, divizată, care tinde spre globalizare, România trebuie să rămână unită și suverană, iar tradițiile, obiceiurile și credința rămân valorile de la care trebuie să construim o Românie nouă, puternică, unde tinerii să trăiască fără grija zilei de mâine. Îndemn tinerii care își iubesc țara să se alăture unui partid profund românesc, pentru ca România să reprezinte în viitor o putere în materie de educație, sport, energie, cultură,  turism”, este unul dintre mesajele acesteia de pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel