Dramă în Austria: Un bărbat a rămas blocat cu mașina în zăpadă și a murit înghețat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O tragedie s-a produs, sâmbătă seara, 2 decembrie, în Austria Inferioară. Un bărbat a murit înghețat în drum spre casă din cauza vremii reci.

În multe zone din Germania și Austria, oamenii au fost nevoiți să se confrunte cu ninsori abundente. Un bărbat din comunitatea austriacă Bad Traunstein a căzut victima temperaturilor scăzute, iar o femeie a rămas blocată ore întregi în tren.

Situația meteo din Germania și Austria se înrăutățește. După ce a încetat să ningă, a venit următoarea veste proastă: s-a anunțat frig extrem. Haosul meteo a avut un impact deosebit de negativ asupra traficului rutier și feroviar. Oamenii au avut de suferit din cauza ninsorilor abundente și a frigului. În comunitatea austriacă Bad Traunstein, sâmbătă seara au fost măsurate temperaturi de aproape minus 20 de grade.

Ninsorile aduc haos în Austria: zeci de camioane au rămas blocate în pasul Brenner

După cum a raportat Niederösterreichische Nachrichten (NÖN), un bărbat din comunitatea Bad Traunstein a murit înghețat, sâmbătă seara, în timp ce mergea spre casă.

Potrivit comandamentului poliției de stat, el a participat la o petrecere, apoi a plecat cu mașina spre casă. Între Kleingottfritz și Spielberg mașina a rămas blocată într-un șanț și bărbatul a decis să meargă spre casă pe jos, scrie hna.de.

Când s-a aflat că austriacul în vârstă de 57 de ani nu a ajuns acasă, sâmbătă seara, a fost declanșată o operațiune de căutare. Un coleg de muncă l-a găsit pe bărbat sâmbătă dimineață, care a murit înghețat în frigul extrem.

 

Traficul feroviar a fost, de asemenea, afectat de haosul meteo

 

Traficul feroviar a fost, de asemenea, afectat de haosul meteo. Din cauza ninsorii, o tânără vieneză de 21 de ani a rămas blocată ore întregi în gară. „La început totul a decurs conform planului. Trenul meu a plecat din Viena la timp. Dar apoi a început haosul. Am primit informația printr-un anunț că trenul trebuie să se oprească pentru o clipă”, a declarat tânăra de 21 de ani.

Cu toate acestea, un moment s-a transformat în câteva ore. Deși mecanicul de tren a continuat inițial călătoria, a fost nevoit să oprească din nou la scurt timp după aceea deoarece copacii căzuți blocau drumul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel