Dragoș Pătraru: "Știați că Doina Gradea sună și de patru ori pe zi la Știri, inclusiv să critice unghiurile din care a fost filmată doamna Dăncilă?

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Dragoș Pătraru vine cu noi dezvăluiri despre situația din TVR într-un intreviu pentru hotnews.ro.

"Știați că doamna Doina Gradea sună și de patru ori pe zi la știri, inclusiv să critice unghiurile din care a fost filmată doamna Dăncilă? Nu știți, dar oamenii de acolo știu, însă e cuvântul lor contra cuvântului ei. Și-am văzut că doamna nu minte. Aștept și decizia Comisiei de Etică, aproape sigur noi vom pleca, pentru că am spus clar, nu putem continua atâta vreme cât TVR e condusă de acești oameni cu această agendă"

"Acum, PSD o are pe Gradea la mână și va forța, va împinge cerințele dincolo de orice limită. Știm cu toții, asta face PSD de când există. Cățeii din eșalonul doi au un os de ros și îl vor roade. În perioada următoare, pentru că am primit și primim foarte multe informații, vom publica mai multe anchete și despre felul în care se iau deciziile din punct de vedere financiar. Veți vedea cum se negociază contractele, cum se sparg valorile pentru ca nimic să nu ajungă pe SEAP, cum se aranjează achiziții enorme și inutile, cum trăiesc unii pe banii TVR fără să facă nimic, cum se scurg banii către firme de partid și oameni care au făcut servicii partidului, dar și cum arată o negociere cu cineva trimis de partid să facă emisiuni, în comparație cu cineva care nu are spate de la partid" a declarat Draoș Pătraru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel