Două eleve din Constanța, tâlhărite și agresate sexual chiar în curtea școlii de cinci adolescenți. Niciun profesor nu a intervenit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Două eleve din Constanța, tâlhărite și agresate sexual chiar în curtea școlii de cinci adolescenți. Niciun profesor nu a intervenit
Două eleve din Constanța, tâlhărite și agresate sexual chiar în curtea școlii de cinci adolescenți. Niciun profesor nu a intervenit

Două eleve de liceu din Constanța au fost tâlhărite și agresate sexual de cinci adolescenți în curtea școlii și a fost demarată o anchetă. Incidentul s-a petrecut chiar în pauza mare, în curtea instituției de învățământ care nu este păzită și nici supravegheată video.

Incidentul s-a petrecut la un liceu aflat în centrul orașului Constanța. Inițial a fost acostată o elevă de clasa a nouă aflată la intrarea în liceu, dar în curtea interioară. Trei adolescenți de 15,16 și 17 ani, elevi și ei, dar la o școală profesională lipită de liceu, au îmbrâncit-o pe fată și ar fi agresat-o sexual, susțin anchetatorii.

Alături de cei trei elevi ar mai fi fost alți doi tineri, prieteni ai acestora.  O altă elevă martoră la scenă a vrut să intervină și să sară în ajutorul colegei, dar și ea ar fi fost lovită. Din păcate, niciun profesor sau vreun supraveghetor nu a intervenit. 

Fată agresată a reușit cu greu să scape de cei cinci tineri abia după ce s-a eliberat și a început să strige după ajutor. Profesorii din liceu au reacționat târziu, iar indivizii au reușit să dispară de la școală. În acest moment, polițiștii au reușit să-i identifice pe trei dintre suspecți, respectiv pe elevi. În paralel cu dosarul de tâlhărie și agresiune sexuală declanșat de polițiști, o anchetă administrativă a fost pornită și de Inspectoratul Școlar. Directorul liceului recunoaște că nu există pază umană pe timpul zilei, iar curtea instituției de învățământ nu este supravegheată.

 

Patru tineri români au violat o fetiță într-o casă părăsită. Au filmat tot  

 

Caz șocant în Galați, unde patru tineri au violat o fetiță de doar 14 ani. Agresorii au filmat totul şi au amenințat-o pe fată că vor publica pe rețelele de socializare imaginile compromițătoare cu ea, daca povestește cuiva cele întâmplate. Grav este că deşi poliţiştii au aflat despre cele întâmplate, tinerii nici măcar nu au fost chemaţi la audieri până la această oră.

Ororile s-au petrecut într-o casă părăsită, acolo unde cei patru au ademenit-o pe fetiță. Atât agresorii, cât și victima sunt din aceeași localitate, potrivit Observator. Imaginile compromițătoare au ajuns în mediul online, inclusiv la o rudă de-a victimei, care a anunțat părinții, care au alertat de îndată autoritățile.

În momentul de față, cei patru, dintre care doi minori, sunt liberi. Ei urmează să fie aduși la audieri. Fata a fost șantajată în repetate rânduri să întrețină relații sexuale cu agresorii în caz contrar imaginile vor fi publicate pe rețelele de socializare. Ceea ce s-a și întâmplat. Indivizii sunt cercetați acum pentru act sexual cu un minor și șantaj. Cercetările sunt abia la început, procurorii urmând să stabilească exact cum s-au petrecut lucrurile. Este al doilea caz ce s-a petrecut în aceeași localitate. Recent, o fată de 15 ani a fost violată chiar de tatăl ei, care acum este arestat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel