Dosar penal pentru un român revenit din Anglia, confirmat cu coronavirus. A participat la o petrecere

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa: MAPN
Sursa: MAPN

Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a înregistrat, marţi, un dosar penal pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în cazul unei persoane care a revenit în martie din Anglia, a participat la o petrecere şi apoi a fost depistată cu COVID-19.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, remis marţi, dosarul penal a fost înregistrat după ce poliţiştii din Râmnicu Vâlcea s-au sesizat din oficiu.

Anchetatorii urmăresc să stabilească dacă fapta persoanei care a revenit din străinătate şi a participat la o petrecere a avut ca urmare răspândirea coronavirusului.

"În fapt, în luna martie, după ce a revenit din Anglia, o persoană din municipiul Râmnicu Vâlcea a participat la o petrecere alături de mai multe persoane, ulterior evenimentului fiind depistată ca fiind contaminată cu virusul COVID-19. În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta respectivei persoane a avut ca urmare răspândirea virusului COVID-19", se precizează în comunicat.

Urmărirea penală este efectuată de poliţişti sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel