Doi tineri români au vrut să se înscrie la facultate cu diplome de bac false

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Doi tineri români au vrut să se înscrie la facultate cu diplome de bac false
Doi tineri români au vrut să se înscrie la facultate cu diplome de bac false

O tânără şi un bărbat din judeţul Botoşani s-au ales cu dosar penal, după ce au încercat să se înscrie la Facultatea de Drept de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava în baza unor diplome de bacalaureat false.

Reprezentanţii Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative de la Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava au depus miercuri o sesizare la Poliţia Municipiului Suceava cu privire la faptul că diplomele de bacalaureat depuse de doi candidaţi la dosarele de admitere ridică suspiciuni rezonabile de fals, informează Adevărul.ro.

Diplomele au fost depuse de un tânăr, de 30 de ani, şi de o tânără, de 24 de ani, ambii din Botoşani. Oamenii legii le-au întocmit celor doi dosare penale pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată si uz de fals.

Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu. Diplomele au fost depuse de un tânăr de 30 de ani şi de o tânără de 24 de ani, amândoi din Botoşani. „S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată si uz de fals, fapte prevăzute si pedepsite de art. 322 si 323 din Codul Penal, cercetările fiind continuate de catre poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava sub coordonarea unităţii de parchet", a declarat Ionuţ Epureanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel